18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ...

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Ακόμα και τώρα, ανάμεσα στη λαίλαπα της οικονομικής συγκυρίας, υπάρχουν μακροχέρηδες που δεν εννοούν να ξεπεράσουν τις παλιές καλές συνήθειες ”λαδώματος” για να κάνουν τα στραβά μάτια σε καραμπινάτες παραβάσεις. Ευτυχώς καραδοκεί η τσιμπίδα του νόμου που τσάκωσε στα πράσα τούτη τη φορά δύο υπαλλήλους υγειονομικού ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας ανατολικής Αττικής να χρηματίζονται. 

Όταν ενημερώθηκε για το συμβάν η περιφερειακή αρχή εξέδωσε το πιο κάτω δελτίο τύπου:  «Η Περιφερειακή Αρχή ενημερώθηκε σήμερα ότι δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατά τη διαδικασία ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καπανδρίτι Αττικής.

Οι υπάλληλοι αυτοί κρατούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται η σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία καθώς και το κατηγορητήριο προκειμένου να ακολουθηθεί η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία για την πειθαρχική τους δίωξη.

Η Περιφερειάρχης Αττικής επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον καταγγέλλοντα όσο και με το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής θεωρεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα την πάταξη φαινομένων διαφθοράς που υπονομεύουν τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης,  απαξιώνουν το έργο των δημοσίων λειτουργών και λειτουργούν σε βάρος των πολιτών».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα