19.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑλήθεια θα παραιτηθείτε Πρόεδρε Κώστα Μώρε ή απλά πετάξατε λόγια του αέρα?

Αλήθεια θα παραιτηθείτε Πρόεδρε Κώστα Μώρε ή απλά πετάξατε λόγια του αέρα?

Η πρόθεση του κου Μώρου να παραιτηθεί παίζει εδώ και κάμποσους μήνες, όμως ποτέ δεν ειπώθηκε με τόσο εμφανή τρόπο και μάλιστα εντός της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου υπάρχει καταγραφή των πάντων.

Το πιο εντυπωσιακό παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου στις 23/5 που διακόπηκε μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν, με τραμπουκισμούς του δημάρχου και τριών πρωτοκλασάτων συμβούλων του (αντιδημάρχων), εναντίον του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ήταν η ατάκα του Προέδρου του Σώματος Κώστα Μώρου, ο οποίος ανίκανος να επιβάλλει την τάξη στους αλαλαγμούς των αντιδημάρχων, είπε:

«Θα παραιτηθώ! Και μιλάω σοβαρά! Εγώ είμαι άνδρας και αυτό που λέω το κάνω!» φέρεται να είπε ο Κώστας Μώρος

Απεγνωσμένος και βαθιά ντροπιασμένος από την απαράδεκτη εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Μώρος, ορκιζόταν τα παραπάνω…

Η πρόθεση του κου Μώρου να παραιτηθεί παίζει εδώ και κάμποσους μήνες, όμως ποτέ δεν ειπώθηκε με τόσο εμφανή τρόπο και μάλιστα εντός της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου υπάρχει καταγραφή των πάντων.

Εμείς Πρόεδρε, ποσώς αμφιβάλουμε ότι είστε άνδρας στον λόγο σας και ότι πράγματι, αισθανθήκατε τρομερά άβολα με τη συντεταγμένη λεκτική επίθεση και πεζοδρομιακή φρασεολογία στο πρόσωπο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, τον οποίο (όπως και κάθε άλλην/ον στην αίθουσα) είναι δικό σου ΧΡΕΟΣ να προστατεύετε!

Δεν θα σας παρεξηγήσουμε λοιπόν, εάν κάποια στιγμή κάνετε πράξη την απειλή σας και τα… βροντήξετε από Πρόεδρος Δ.Σ. εφόσον δεν συμμορφώνονται οι συνάδελφοί σας, της πλειοψηφίας και δεν επιδεικνύουν πολιτισμό και κοσμιότητα, δείχνοντας ότι σας υπολογίζουν.

Εκεί που θα σας παρεξηγήσουμε είναι: αντί παραίτησης, να υποκύψετε στις απαιτήσεις του Δημάρχου (ο οποίος αποδεδειγμένα δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση ούτε να ανεχθεί τον δημοκρατικό διάλογο) και να ξανακλείσετε τις συνεδριάσεις ως τις εκλογές, συνεχίζοντας με τηλεδιασκέψεις και περιφορές!

Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σταθείτε στο ύψος σας και στον πολιτικό (και όχι μόνο) ανδρισμό σας!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα