17.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑναβολή συνεδρίασης Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου – Σημαντική διευκρίνιση Πρόγιου μεταξυ ΒΙΠΑ &...

Αναβολή συνεδρίασης Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου – Σημαντική διευκρίνιση Πρόγιου μεταξυ ΒΙΠΑ & ΒΙΠΕ

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δεν χρειάζεται βιομηχανική ζώνη! Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε τουριστικός και παραθεριστικός δήμος!

Τυχαίο ότι μετά το άρθρο μας Έκπληξη ή κοινό μυστικό το ΒΙΠΑ στο Πικέρμι; σχετικά με την πολεοδομική μελέτη που επρόκειτο να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου ήρθε η αναβολή με αιτιολογία το κώλυμα των μελετητών;

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 1ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου για 27-1-2023 ημέρα Παρασκευή ώρα 17:30 αναβάλλεται λόγω κωλύματος των μελετητών για ενημέρωση τού σώματος του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης την Δευτέρα 30-1-2023 και ώρα 17:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα Πικερμίου.

Ο  Πρόεδρος του ΣΚΠ

Αδαμόπουλος Αθανάσιος

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας, ο πρόεδρος του συμβουλίου Θανάσης Αδαμόπουλος δεν ανέφερε ότι θα συμμετείχαν μελετητές στην συνεδρίαση, αλλά τις όποιες διευκρινίσεις θα έδινε ο δήμαρχος.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την κα Αθηνά Πρόγιου κοινοτική σύμβουλο η οποία σε σχόλιό της κάτω απ’ το άρθρο μας διευκρίνισε ότι:

«Να σημειώσω ότι, σύμφωνα με το υφιστάμενο ΓΠΣ, η περιοχή αυτή είναι χαρακτηρισμένη ως ΒΙΟΠΑ, δηλαδή μπορεί να φιλοξενήσει μόνο χαμηλής όχλησης, σύμφωνα με το Νόμο, εγκαταστάσεις. Όμως η προτεινόμενη ΒΙΠΕ περιλαμβάνει υψηλότερης όχλησης εγκαταστάσεις, μετατρέποντας την περιοχή σε βιομηχανική ζώνη και προσελκύοντας βέβαια και άλλες βιομηχανίες. ΜΕΒΑ, ΚΕΛ, ΚΤΕΟ Βαρέων οχημάτων και τώρα ΒΙΠΕ! Αυτό θέλουμε για την περιοχή μας;»

Ευχαριστούμε Αθηνά για την τοποθέτησή σου επί του θέματος. Συμφωνούμε απόλυτα στην ερώτηση «τι θέλουμε για την περιοχή μας» και καλούμε τους συνδημότες μας ν’ αναλογιστούν, πριν είναι αργά, το μέλλον που αξίζει σε μας και τους απογόνους μας.

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δεν χρειάζεται βιομηχανική ζώνη! Είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε τουριστικός και παραθεριστικός δήμος!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα