25.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑΣΑ Διονύσου: Η νέα φανέλα γυναικείας ομάδας χάντμπολ για τη σεζόν 2023-24

ΑΣΑ Διονύσου: Η νέα φανέλα γυναικείας ομάδας χάντμπολ για τη σεζόν 2023-24

Ο  ΑΣΑ Διονύσου, με την υποστήριξη των χορηγών του συλλόγου, κάνει τα αποκαλυπτήρια των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων που θα φορά η γυναικεία ομάδα χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας για τη σεζόν 2023-24.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικής ένδυσης και προϊόντων χάντμπολ, η Kempa, μέλος του ομίλου Uhlsport , που ντύνει παγκοσμίως τα μεγαλύτερα χαντμπολικά κλαμπ, επιλέχθηκε από την διοίκηση του συλλόγου, για να καλύψει τις φετινές απαιτήσεις και ανάγκες των αθλητριών, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η αισθητική σχεδίαση του αθλητικού ρουχισμού, ταυτίζεται πλήρως με την φινέτσα, την αγωνιστική διάθεση , τον επαγγελματισμό και τον νεανικό ενθουσιασμό που αποπνέουν οι αθλήτριες του ΑΣΑΔ.

Η πρώτη φανέλα είναι η παραδοσιακή μπλε των χρωμάτων του ΑΣΑΔ, με σκούρο μπλε τριγωνικό κυματισμό στο αριστερό στήθος και μαύρες λωρίδες στο τελείωμα στα μανίκια, σε αντιστοιχία με το μαύρο σορτς. Η δεύτερη φανέλα της ομάδας είναι μπορντό, εμπνευσμένη από την αρχαιότητα , καθώς το μπορντό ήταν το αυτοκρατορικό χρώμα και συμβολίζει τη δύναμη, την κυριαρχία, την γενναιοδωρία και την ευσέβεια. Για τις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων επιλέχθηκαν, το παραδοσιακό πορτοκαλί του ΑΣΑΔ και μια λαχανί απόχρωση του πράσινου με το χαρακτηριστικό λογότυπο «Κ» του γερμανικού brand,  στον δεξιό ώμο.

Περίοπτη θέση στις αγωνιστικές εμφανίσεις, της μοναδικής ομάδας του Διονύσου και της βορειοανατολικής Αττικής που αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας, έχουν οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του ΑΣΑΔ για τη σεζόν 2023-24. Πολύτιμοι συνεργάτες, οι χορηγοί ενστερνίστηκαν το όραμα του συλλόγου και το πλάνο οργάνωσης και δράσης για την εδραίωση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Α2 και με την πολύτιμη αρωγή τους, αφενός στηρίζουν τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και αφετέρου, στέκονται ως «συνεπιβάτες»  δίπλα στα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νεαρών αθλητριών. Ο ΑΣΑ Διονύσου αναζητά νέες χορηγικές συνεργασίες και είναι στη διάθεση των επίδοξων υποστηρικτών για επικοινωνία και συζήτηση επί των επιμέρους λεπτομερειών. Email:

[email protected]

Χορηγοί – Υποστηρικτές ΑΣΑΔ 2023-24

Dionyssomarble S.A.

Delousil

Venus Houseware

Union Security

Bic Violex

Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου

Medica

Become design studio

Γραφείο Τύπου

ΑΣΑΔ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα