18.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATURED«Δύναμη Ανάπτυξης»: Ακόμα μία αστεράτη προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα, η ...

«Δύναμη Ανάπτυξης»: Ακόμα μία αστεράτη προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα, η Νεφέλη Αγκυρίδου!

Η Νεφέλη εμπνεύστηκε από το όραμα της ομάδας του Ανδρέα Βασιλόπουλου για τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση της ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών - τουριστών μας, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής μας ως προορισμό και όχι απλά ως πέρασμα. Ελπίζει να συμβάλει στο να γίνει η περιοχή πόλος έλξης και ισχυρό brand name αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα στις επιχειρήσεις και τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες...

Νέοι, άφθαρτοι, παραγωγικοί κι ορεξάτοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου. Αυτή τη φορά το νέο όνομα που κοσμεί το ψηφοδέλτιο «Δύναμη Ανάπτυξης» του Ανδρέα, ακούει στο όνομα Νεφέλη Αγκυρίδου.

Γνωρίστε την μέσα απ’ το καλωσόρισμα του Ανδρέα:

«Μαζί μας και η δημοσιογράφος Νεφέλη Αγκυρίδου στη σύγχρονη και αποτελεσματική ομάδα της Δύναμης Ανάπτυξης. Η Νεφέλη μένει μόνιμα στον Νέο Βουτζά από το 2002, ενώ παραθέριζε στο Μάτι όλη της τη ζωή.

Το 2017 ανέλαβε τη διεύθυνση των διαδικτυακών μέσων του Star Channel, ενώ έχει εργαστεί για ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους για το ραδιόφωνο του BBC, την τηλεόραση του Bloomberg και το CNBC. Έχει πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό στη Διεθνή Δημοσιογραφία από το πανεπιστήμιο City και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Cass Business School (νυν Bayes) του Λονδίνου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Η Νεφέλη εμπνεύστηκε από το όραμά μας για τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση της ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών – τουριστών μας, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής μας ως προορισμό και όχι απλά ως πέρασμα.

Από μία δημιουργική και ουσιαστική σύντομη στάση για τους τουρίστες που θα βρεθούν στο λιμάνι της Ραφήνας, έως μία σύγχρονη ζωντανή πόλη για τους κατοίκους και τα παιδιά μας, αλλά και τους ετεροδημότες, ελπίζει να συμβάλει στο να γίνει η περιοχή πόλος έλξης και ισχυρό brand name αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα στις επιχειρήσεις και τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα