17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕντυπωσιακή παρουσία Βασιλόπουλου στο «Μελτέμι» – Κέρδισε τα εύσημα του ακροατηρίου

Εντυπωσιακή παρουσία Βασιλόπουλου στο «Μελτέμι» – Κέρδισε τα εύσημα του ακροατηρίου

Ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος γοήτευσε το ακροατήριο με τις εμπεριστατωμένες απόψεις του, που περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της παράταξης "Δύναμη Ανάπτυξης", αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε σ' όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν

Χτες, Σάββατο 23/9/2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφτηκε τον Κατασκηνωτικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Πετρελαιοειδών, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Ως ομιλητής ο Ανδρέας παρουσίασε το σχέδιο δράσης της δημοτικής αρχής του, εφόσον οι ψηφοφόροι τον εμπιστευτούν, πλήρως επεξεργασμένο σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, ώστε να φυσήξει  αέρας ανανέωσης τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καινοτόμες ιδέες και λύσεις στα πολλά και ποικίλα προβλήματα.

Δεινός ομιλητής με λόγια απλά ανέλυσε τις παρεμβάσεις που οραματίζεται ώστε ο δήμος ν’ αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Κάθε έργο προς τούτο περιγράφεται με σαφήνεια με πιο τρόπο θα υλοποιηθεί, ακόμα και ποιοι θα εργαστούν για την υλοποίηση αυτή, εντυπωσιάζοντας το ακροατήριό του.

Στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν τόσο απ’ τον πρόεδρο του συλλόγου κο Νικόλαο Χατζηαργυρίου καθηγητή Πανεπιστημίου, με τον οποίο οι απόψεις τους συνέπεσαν σε πολλά σημεία, όσο και απ’ το ακροατήριο που έκανε πολλές στοχευμένες ερωτήσεις κι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ τις απαντήσεις που πήραν.

Άξιος αναφοράς ο διάλογος Βασιλόπουλου – Χατζηαργυρίου, όταν ο Ανδρέας εξήρε την οικολογική ευαισθησία η οποία χαρακτηρίζει την εν λόγω καταπράσινη περιοχή, υποσημειώνοντας ότι ο σύλλογος είναι καλύτερα να μην προχωρά μόνος του, αλλά σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του δήμου, ώστε τα όποια περιβαλλοντικά έργα να προβάλλονται με ισχυρότερη  εκπροσώπηση. Με την εν λόγω αναφορά συμφώνησε απολύτως ο κος Χατζηαργυρίου.

Εν κατακλείδι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος κέρδισε τα εύσημα τόσο του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, όσο και του κοινού που τον επιδοκίμασε θερμά.

Πατήστε το λινκ  αναλυτικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα διοίκησης 2024-2029

Ο υπ, Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος σε χαλαρή κουβέντα με τον Πρόεδρο του συλλόγου Νικόλαο Χατζηαργυρίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα