20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓ. ΣΩΦΡΟΝΗΣ: ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ...

Γ. ΣΩΦΡΟΝΗΣ: ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Από το 2014 μέχρι σήμερα δώσαμε καθημερινά έναν έντιμο κι ειλικρινή αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας Μπροστά.

Έγιναν στο διάστημα αυτό πάνω από 160 μεγάλα και μικρά έργα. Διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα τα χρέη που παραλάβαμε. Παρά το γεγονός ότι είχαμε απέναντι μας μια κυβέρνηση που δεν ήταν φιλική στην αυτοδιοίκηση και μια Περιφέρεια που λειτουργούσε με κομματικό πρόσημο, πετύχαμε να δρομολογήσουμε μόνιμες λύσεις, σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και δεκαετίες τους συμπολίτες μας. Στο χέρι της επόμενης Διοίκησης του Δήμου είναι να καταφέρει να ολοκληρώσει όλα όσα έχουμε εμείς δρομολογήσει.

Ασφαλώς έγιναν και λάθη στο διάστημα αυτό. Λάθη, όμως κάνουν μόνον όσοι δουλεύουν. Τα λάθη αυτά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για όσους επενδύουν διαχρονικά στο λαϊκισμό και το ψέμα, για να διασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση.

Δώσαμε τους τελευταίους τρεις μήνες έναν έντιμο και ειλικρινή προεκλογικό αγώνα. Είπαμε μόνον αλήθειες και υποσχεθήκαμε μόνον όσα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε.

Οι συμπολίτες μας έκαναν τις επιλογές τους.

Σέβομαι απόλυτα την ετυμηγορία τους και συγχαίρω τον κ. Πέτρο Φιλίππου για τη νίκη του.

Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση.

Να είμαστε στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας την επόμενη περίοδο, τότε που θα χρειαστεί να αποδειχθεί ο ρεαλισμός των όσων υποσχέθηκε αλλά και η αποτελεσματικότητα της νέας διοίκησης του Δήμου.

Η δημοτική μας παράταξη θα συνεργαστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Θα είμαστε σύμμαχοι σε κάθε θετική πρωτοβουλία κι απέναντι σε όσα πιστεύουμε ότι δεν υπηρετούν το συμφέρον του Δήμου.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με τη ψήφο τους, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με τα ψηφοδέλτια μας και τα στελέχη του συνδυασμού μας.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να διασφαλίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Σε μας και τα παιδιά μας.

Ο αγώνας κόντρα στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, είναι διαρκής .

Γιώργος Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

Επικεφαλής παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα