18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ δημοτική αρχή Ρ-Π πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη κι ο...

Η δημοτική αρχή Ρ-Π πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη κι ο τοπάρχης δικαιολογείται αφελώς

Συντοπίτης στρατιωτικός, φανατικός αναγνώστης μας, αναφερόμενος στην υπόθεση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την προσπάθεια του τοπάρχη Ρ-Π να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα – υπενθύμιση απέσυρε άρον-άρον τα μπλόκια που απέτρεπαν την κυκλοφορία οχημάτων σε τμήμα της Β. Παύλου – μας είπε ότι στις ένοπλες δυνάμεις σε περίπτωση παραπτώματος, η προσπάθεια αιτιολόγησης του λάθους επισύρει επί πλέον ποινή στον υπαίτιο επειδή «δικαιολογήθει αφελώς».

Ατόπημα στο οποίο υποπίπτει η δημοτική αρχή Μπουρνούς – Βασιλόπουλου με την προσπάθεια του τοπάρχη να εμφανίσει την πεζοδρόμηση τμήματος της Β. Παύλου,  ως καλώς καμωμένη εκ μέρους του, παρότι είναι αυτός που μόλις τρεις μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε εξ’ αυτής στην τοπική κοινωνία, όπως και την άμεση παρέμβαση της διοίκησης του ΟΛΡ για μη νόμιμη διαδικασία και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας για λόγους ασφάλειας ζωής απ’ τον εγκλωβισμό των οχημάτων κατά τον κατάπλου των πλοίων ακόμα και στους καταπέλτες τους, την απέσυρε, δίνοντας σε κυκλοφορία τον δρόμο.

Ερώτημα που αιωρείται στα χείλη των πολιτών: Αν ο τοπάρχης έπραξε ακολουθώντας νόμιμες διαδικασίες, γιατί έσπευσε να πάρει πίσω την απόφαση;

Στα επισυναπτόμενα PDF ο τοπάρχης δικαιολογείται αφελώς και προκαλεί τον Πρόεδρο του ΟΛΡ που ως έγκριτος νομικός και μάχιμος σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου ενεργεί ως εντολοδόχος δήμων της ευρύτερης περιοχής, του απαντά και τον «κολλά στον τοίχο»  κατά το κοινώς λεγόμενο.

Μια μικρή γεύση όσων αναφέρονται στην απάντηση Μπουρνούς και την ανταπάντηση Χρυσοφώτη στις πιο κάτω αράδες:

Απάντηση Μπουρνούς

Το έγγραφο του Προέδρου ΟΛΡ, ισχυρίζεται ο τοπάρχης, αναφέρεται σε «σοβαρά νομικά ερμηνευτικά ατοπήματα» όπως κι απάντηση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο οποίος ουδέποτε έλαβε σχετικό έγγραφο προς έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κι ως εκ τούτου δεν έδωσε την συγκατάθεσή του. Στο σημείο αυτό ο τοπάρχης αφελώς δικαιολογείται ισχυριζόμενος ότι στάλθηκε το έγγραφο αλλά για άγνωστο λόγο δεν βρέθηκε! Με λίγα λόγια το έγγραφο χάθηκε, αν πιστέψει κάποιος ότι χάνεται το οτιδήποτε στον ψηφιακό κόσμο. Έτσι αντί να ξαναστείλει απλά το παλιό έγγραφο, το στέλνει σαν ορθή επανάληψη, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε αφελείς.

Ανοίξτε το pdf  με την απάντηση Μπουρνούς και καλή σας ανάγνωση

Απαντ__Εγγρ_ΟΛΡ_πεζοδρόμηση Βασ_Παύλου

Ανταπάντηση Χρυσοφώτη

«Με έκπληξη και αγανάκτηση λάβαμε γνώση της κοινοποιηθείσας απάντησης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος, θέλοντας να αποποιηθεί των ευθυνών του και να συσκοτίσει επικοινωνιακά και μόνον την κοινή γνώμη, μετά το χάος που προκάλεσε με την υλοποίηση της απόφασης για την δήθεν πιλοτική πεζοδρόμηση της οδού Β. Παύλου. Σε αποκατάσταση της αλήθειας και σε αντίκρουση των αναληθειών που αναφέρει ο Δήμαρχος για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνον, σημειώνονται τα εξής, τα οποία δεν δύναται να αμφισβητηθούν, διότι αποτελούν την ισχύουσα νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους, ερμηνευόμενη μάλιστα κατά την πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας…»

Στο επισυναπτόμενο pdf η απάντηση Χρυσοφώτη για όσους θέλουν να έχουν σφαιρική γνώση των γεγονότων. Καλή σας ανάγνωση

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ_

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα