17.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓια Ι.ΚΤΕΟ και Υπηρεσία Δόμησης αθώος ο Μπουρνούς, ένοχοι Αδαμόπουλος – Χριστόπουλος

Για Ι.ΚΤΕΟ και Υπηρεσία Δόμησης αθώος ο Μπουρνούς, ένοχοι Αδαμόπουλος – Χριστόπουλος

Ποιος είπε ότι για όλα φταίει ο δήμαρχος;

Στην περίπτωση του Ι.ΚΤΕΟ στο Πικέρμι δεν φταίει ο δήμαρχος Ε. Μπουρνούς, αλλά ο τότε κοινοτάρχης Α. Αδαμόπουλος κι η τοπική κοινωνία Πικερμίου που χωροθέτησαν το 2004 το ΒΙΟΠΑ στην περιοχή και βάση αυτής της χωροθέτησης η εν λόγω επιχείρηση παίρνει όλες τις νόμιμες άδειες, χωρίς να έχει λόγο επ’ αυτών η δημοτική αρχή.

Επίσης δεν φταίει ο κος Μπουρνούς που «φορτώνεται» την αυτοτελή Υπηρεσία Δόμησης, την οποία ίδρυσε ο π. Δήμαρχος Ρ-Π Γ. Χριστόπουλος το 2014 και υπάγεται απ’ ευθείας στον δήμαρχο, ο οποίος προσπάθησε μάταια ν’ απαλλαγεί απ’ το βάρος, ενώ δεν μπορεί ούτε να μεταβιβάσει καν την αρμοδιότητα αυτή σε κάποιον αντιδήμαρχο.

Τάδε έφη… Μπουρνούς στη χτεσινή συνεδρίαση του Σώματος απαντώντας στις τοποθετήσεις του κου Βασιλόπουλου για το KTEO και του κου Φαφούτη για την Υπηρεσία Δόμησης.

Πραγματικά προκαλεί συμπάθεια ότι ο κος Μπουρνούς δεν θέλει το ΚΤΕΟ αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα επ’ αυτού, παράλληλα επωμίζεται το βάρος της Υπηρεσίας Δόμησης και παράλληλα δέχεται δριμεία, αν και άδικη(;) κριτική, και στα δύο πεδία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα