24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚ. Αλαγιάννης: Όλα τ’ απορριμματοφόρα του δήμου Μαρκοπούλου είναι στο δρόμο τηρώντας...

Κ. Αλαγιάννης: Όλα τ’ απορριμματοφόρα του δήμου Μαρκοπούλου είναι στο δρόμο τηρώντας τα μέτρα προστασίας

Εύλογος ο φόβος των κατοίκων του δήμου Μαρκοπούλου, μετά την καραντίνα που επιβλήθηκε στην υπηρεσία καθαριότητας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αν ένεκα τούτου επηρεαστεί ο ευαίσθητος τομέας της καθαριότητας και ξαναζήσουν την άθλια κατάσταση που επικρατούσε στις γειτονιές με τα συσσωρευμένα σκουπίδια, πριν η δημοτική αρχή Αλαγιάννη βάλει τάξη ώστε ο δήμος να καθαρίσει απ’ άκρη σ’ άκρη.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των αναγνωστών μας στο χθεσινό άρθρο μας επί του θέματος εδώ και σχόλια αναγνωστών που εκφράζουν τη δικαιολογημένη ανησυχία τους σχετικά με την καθαριότητα, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου κο Αλαγιάννη, ο οποίος μας είπε ότι ήδη απ’ το πρωί όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου βρίσκονται στο δρόμο μαζεύοντας τα σκουπίδια που λόγω Σαββατοκύριακου είναι πολλά, ενώ αναμένεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο ή μεθαύριο για τη δειγματοληψία που θα δώσει τέλος στην περιπέτεια.

Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι οι υπάλληλοι καθαριότητας ακολουθούν σχολαστικά όλους τους κανόνες αποφυγής έκθεσης στον ιό, τηρώντας τα μέτρα προστασίας – μάσκες, απολύμανση κλπ.

«Οι δημότες μας, τόνισε ο κος Αλαγιάννης, πρέπει να είναι σίγουροι ότι μέριμνα αυτής της δημοτικής αρχής είναι η διαφύλαξη της υγείας όλων των υπαλλήλων του δήμου, με παράλληλη ανταπόδοση των υπηρεσιών, βλέπε καθαριότητα, στους πολίτες. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει έως τώρα και τίποτα, ούτε καν η μικρή επίθεση του ιού, μπορεί ν’ ανακόψει την πορεία αυτή, απλά γιατί οι δημότες μας αξίζουν ένα υγιή και απόλυτα καθαρό δήμο».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα