17.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ» Η ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ...

«ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ» Η ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Διαλέξαμε αυτόν τον τίτλο επειδή η δήλωση του κου Τσιγαρίδα μας θύμισε το ρητό του τίτλου με το οποίο συνήθως δεν διευκρινίζουμε ποιος είναι ο «αστυφύλαξ» και ποιος ο «χωροφύλαξ», ώστε κατόπιν εορτής να πέφτουμε πάντα «μέσα»!

Δήλωση Χρήστου Τσιγαρίδα για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Το εγχείρημά μας, η δημιουργία του Συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», είχε στόχο σαφή, από την αρχή: να φέρουμε τους Πολίτες στο προσκήνιο και να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια να Αλλάξει η Εικόνα στην Πόλη μας. Να γίνει μια Πόλη στην υπηρεσία των Πολιτών, να γίνει ένας Τόπος όπου οι νέοι θα θέλουν να ζουν και όχι μόνο να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά να νιώθουν περήφανοι που τον επέλεξαν για να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους σε αυτόν.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, μείναμε πιστοί στις αρχές μας: της ενίσχυσης της συμμετοχής και ιδιαίτερα των νέων, της διαβούλευσης, του διαλόγου και του πολιτικού πολιτισμού. Οι υποψήφιοί μας, η μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, ήταν άνθρωποι καθημερινοί, ήταν οι πιο τολμηροί από τους πολλούς Πολίτες αυτής της Πόλης που διαμόρφωσαν το πρόγραμμά μας.

Η Λαϊκή Εντολή της 26ης Μαΐου, ήταν σαφής. Οι Πολίτες του Δήμου Σαρωνικού δεν δίνουν λευκή επιταγή σε κανέναν από τους δύο μονομάχους της δεύτερης Κυριακής. Οι πολίτες, μας έδωσαν σαφή εντολή να συμμετέχουμε και να συμβάλλουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην υλοποίηση του οράματός μας, του οράματός τους.

Ευχαριστούμε όλους τους Πολίτες, που στήριξαν την προσπάθειά μας και τον συνδυασμό «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», τους ευχαριστούμε που απέδειξαν ότι η κοινωνία μπορεί να τολμάει, ότι ο Πολίτης μπορεί να κερδίσει το δικαίωμα να έχει λόγο. Δεν μας συνέθλιψε το δίπολο των μηχανισμών και του κατεστημένου και αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση και επιτυχία των Πολιτών αυτής της Πόλης.

Την ερχόμενη Κυριακή, θα εκλεγεί ο νέος Δήμαρχος της Πόλης μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι θεωρούμε τους Πολίτες ώριμους να κρίνουν. Οι Πολίτες έχουν το αισθητήριο να επιλέξουν το καλύτερο για την Πόλη μας.

Οι Πολίτες που μας ακολούθησαν, έδειξαν ότι δεν θέλουν ο Τόπος να γυρίσει στο χθες. Ο Τόπος αυτός, πρέπει και μπορεί να βαδίσει στο αύριο που του αξίζει και εμείς θα είμαστε εκεί, για να το διασφαλίσουμε.

Ζητούμε από τους Πολίτες που μας τίμησαν, να ψηφίσουν με την ίδια λογική και στην κάλπη της δεύτερης Κυριακής.

Να μην ακολουθήσουν τους πολλούς, να τολμήσουν και πάλι, απέναντι στις καθεστωτικές αντιλήψεις πολλών ετών, όπως έκαναν και την πρώτη Κυριακή.

Να συγκρίνουν τα προγράμματα και να επιλέξουν με βάση αυτά, όπως έκαναν και την πρώτη Κυριακή και με βάση τα κοινά στοιχεία που οι ίδιοι οι Πολίτες ενέταξαν στο δικό μας πρόγραμμα.

Να κρίνουν νηφάλια, σκεπτόμενοι ότι η ψήφος τους θα καθορίσει την πορεία του Δήμου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα καθορίσει και την δική μας δυνατότητα, με την παρουσία μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να συμβάλουμε ώστε ο Σαρωνικός μας να προχωρήσει στο αύριο.

Στο καινούριο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στη χώρα, ο Δήμος μας πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.

Φίλες και φίλοι, η επιλογή σας την Κυριακή που έρχεται θα είναι καθοριστική και θα κρίνει αν η προσπάθειά μας έπιασε τόπο, αν το τεράστιο υπό τις συνθήκες που επιτεύχθηκε ποσοστό που μας δώσατε μπορέσει να μεταφραστεί σε δύναμη του Πολίτη, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο για τέσσερα χρόνια, έναν Δήμαρχο που έχει ανοιχτά αυτιά και μπορεί να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα.

Η ψήφος, την Κυριακή που έρχεται, πρέπει να είναι θετική και όχι ψήφος διαμαρτυρίας. Η ψήφος, την Κυριακή που έρχεται, γνωρίζετε ότι πρέπει να έχει τη δική σας απόφαση, η «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» να είναι ο νικητής, η Πόλη μας να είναι ο νικητής!»

Χρήστος Τσιγαρίδας

Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού

Βασ. Κωνσταντίνου 5, Τ.Κ.19013 Ανάβυσσος

Τηλ.: 2291040791, 6936544087

e-mail: [email protected]                               

https://saronikos-neapnoi.blogspot.com

Αλλάξτε την εικόνα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα