13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚαλφαντής vs Βασιλόπουλου: Αντιδικία για ανάγνωση χάρτη / 1- 0 υπέρ Βασιλόπουλου

Καλφαντής vs Βασιλόπουλου: Αντιδικία για ανάγνωση χάρτη / 1- 0 υπέρ Βασιλόπουλου

Οι αστειότητες που ειπώθηκαν για να δικαιολογηθεί η γκάφα Καλφαντή, του τύπου έλα μωρέ…σιγά το πράγμα… και άλλα τέτοια αμήχανα μόνο μειδιάματα προκάλεσαν.

Ένας χάρτης ανέδειξε πόσο υπερτερεί η γνώση κι η νηφαλιότητα απέναντι στις επιθέσεις περί άγνοιας, ενός ανθρώπου ο οποίος επιχειρηματικά ασχολείται με την δημιουργία χαρτών κι ο οποίος χωρίς κορώνες κι εκφράσεις απαξίας του κατηγόρου του, απέδειξε επί χάρτου ότι ο ίδιος ο κατήγορος μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει χάρτες.

Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Ανδρέα Βασιλόπουλο, (έχει δηλώσει υπ. δήμαρχος), και τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Καλφαντή που τον κατηγόρησε ότι δεν ξέρει να διαβάζει τον χάρτη που συνόδευε το αίτημα της intrakat για κοπή δέντρων και θάμνων σε κοινόχρηστους χώρους στα πλαίσια του έργου «αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου».

Με απόλυτα ήρεμο τρόπο ο Βασιλόπουλος σήκωσε το γάντι και με ένα απλό «μάλιστα δεν ξέρω να διαβάζω το χάρτη», κατέβασε στο laptop που είχε μπροστά του τον επίμαχο χάρτη και ζήτησε απ’ τον Καλφαντή ν’ ακολουθήσει βήμα-βήμα μαζί του τα σημεία όπου αφορούσαν τη διαφωνία του για δέντρα που κόβονταν ενώ βρίσκονταν εκτός έργου.

Οι αστειότητες που ειπώθηκαν για να δικαιολογήσουν τη γκάφα, απ’ τον αντιδήμαρχο και συνάδελφό του που υποστήριξαν στην αρχική θέση, του τύπου έλα μωρέ…σιγά το πράγμα… μόνο μειδιάματα προκαλούν.

Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο από ανάρτηση του Ανδρέα Βσιλόπουλου στη σελίδα του στο FB

https://www.facebook.com/avassilopoulos/posts/pfbid0deiWNS1s2HifZFLUQtaB7dXuFhgmkvYDG1azDdtN9wEWNdSV3vNhFX4xGTJCpx7pl

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα