16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚαταγγελία δημότισσας Ραφήνας για απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου σε προσωπικό της θέμα

Καταγγελία δημότισσας Ραφήνας για απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου σε προσωπικό της θέμα

Κατηγορούμενη η κα Τσεβά;

Θα δημοσιεύσουμε επίσης πιθανή απάντηση της αντιδημάρχου κας Δήμητρας Τσεβά στα όσα της καταμαρτυρούνται στην πιο κάτω καταγγελία:

Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά από την αντιδήμαρχο Τσεβα Δήμητρα

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Δέσποινα Αρχοντία Αγγελάκη και είμαι δημότης Ραφήνας και ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Ραφήνα.

Θα ήθελα να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιδημάρχου Τσεβά Δήμητρας προς το πρόσωπο μου και την πλήρη αδιαφορία του δήμου σε πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω ακόμα.

Είχα νοικιάσει το διαμέρισμα μου σε υπάλληλο καθαριότητας του δήμου ονόματι Μ. Δ. (για ευνοήτους λόγους αποκρύψαμε τα στοιχεία ολόκληρου του ονόματος που αναφέρει η καταγγέλουσα) από το 2019 μέχρι και σήμερα.

Αρχές του μηνός Μαΐου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ελαφριάς μορφής στον χώρο εργασίας μου και αναγκάστηκα να διακόψω την εργασία μου και να επιστρέψω στην οικία μου για μόνιμη εγκατάσταση. Ενημέρωσα αμέσως τον ενοικιαστή μου, καθώς υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβρη για να μπορεί να βρει κάποιο ανάλογο διαμέρισμα. Εκτάκτως άφησα το διαμέρισμα που νοίκιαζα εγώ και επέστρεψα πίσω νοικιάζοντας σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Αρτέμιδα.

Ο ενοικιαστής μου προσπαθούσε να με αποφύγει στο τηλέφωνο και κάθε φορά που του εξηγούσα ότι υπάρχει λόγος υγείας, ότι δεν είχα εισόδημα ,δεν έχω γονείς ή άλλη οικονομική βοήθεια και επιβάλλεται να γυρίσω στην μόνιμη κατοικία μου αδιαφορούσε.

Πήγα στο σπίτι μου και καθώς δεν τον βρήκα και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, πήγα στον δήμο Ραφήνας για να μιλήσω μαζί του .Μίλησα με κάποιον προϊστάμενό καθαριότητας του δήμου και κατόπιν με τον ίδιο για να βρεθεί μία λύση. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και ζήτησα να μιλήσω με τον δήμαρχο καθώς τον γνώριζα ως πιστοποιημένη εθελόντρια ΕΘΟΡΠ της πυροπροστασίας απ’ το 2019. Εμφανίστηκε η κα Τσεβά Δήμητρα, η οποία με εντελώς απαράδεκτο, αγενές και προσβλητικό ύφος με χλεύασε ζητώντας μου τις εξετάσεις από το νοσοκομείο για να τις δώσει στον δικηγόρο του δήμου, γιατί ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ και δεν πίστευε πως είχα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ,φωνάζοντας μου με κίνδυνο την υγεία μου.

Μου είπε να καλέσω την αστυνομία αδιαφορώντας, όπως και έκανα και ενώ περίμενα μέσα στο δημαρχείο μόνη μου όταν της είπα να περιμένει και αυτή, υπεροπτικά μου είπε αν θέλω κάτι να φωνάξω την δικηγόρο του δήμου. Όλοι έφυγαν αδιαφορώντας.

Πήγα στο σπίτι μου με τα πράγματα μου και ο ενοικιαστής δεν με άφησε ούτε καν να μπω στο σπίτι μου παρά κάλεσε την αστυνομία λεγοντάς με παλαβή και με πήγαν στο τμήμα, όπου κάποιος είχε καλέσει και τον διοικητή του τμήματος. Υποσχέθηκε μπροστά στον διοικητή ότι θα έκανε ότι μπορεί να βρει άλλο σπίτι και να γυρίσω σπίτι μου.

Μέχρι και σήμερα περίμενα ..χάλασα όλα τα χρήματα μου σε ξενοδοχείο στην Αρτέμιδα και σήμερα τον κάλεσα και μου είπε πως ΘΑ ΨΑΞΕΙ ..μέχρι τον Σεπτέμβρη, αφήνοντας με στον δρόμο. ΚΑΝΕΙΣ απ’ τον δήμο δεν ενδιαφέρθηκε αν ζω ή αν πεθαίνω ..

Και η ειρωνεία είναι ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. Ο υπάλληλος του δήμου δεν είναι δημότης. Προώθησαν την δικηγόρο του δήμου να καλύψει τον υπάλληλο και εμένα με πέταξαν στα σκουπίδια…

ΛΥΠΑΜΑΙ για την κα Τσεβά και όλους αυτούς που μου φέρθηκαν έτσι, όπως λυπάμαι και για τις ώρες και χρόνο που εθελοντικά βοήθησα τον δήμο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.. ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΛΥΠΑΜΑΙ για αυτήν την ιδιοτροπία του διαχωρισμού …ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ..Το τσιφλίκι..

Έχουν εξουσία από την ψήφο των δημοτών και οφείλουν να σέβονται όλους τους δημότες και να προσπαθούν να λύνουν προβλήματα και να ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και εύχομαι να αλλάξει κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Αρχοντία Αγγελάκη

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα