17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚοιμητήριο Ραφήνας: Ασέβεια προς τους νεκρούς η παρανομία – Σεβασμός η νομιμότητα

Κοιμητήριο Ραφήνας: Ασέβεια προς τους νεκρούς η παρανομία – Σεβασμός η νομιμότητα

Σεβασμός στους νεκρούς είναι η δέσμευση του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ότι θα νομιμοποιήσει άμεσα το κοιμητήριο!

Η τελευταία ασέβεια Μπουρνούς προς τους προσφιλείς κεκοιμημένους, ορίζεται στο post που ανάρτησε στις 23/5 θέλοντας να πλήξει τον μοναδικό αντίπαλο που ξέρει ότι απειλεί την καρέκλα του, τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, επειδή «τόλμησε» ν’ αποκαλύψει  την αδυναμία του να νομιμοποιήσει το κοιμητήριο Ραφήνας!

Πως ορίζεται άραγε η ασέβεια απέναντι στους νεκρούς, κε Μπουρνούς;  

Ασέβεια προς τους νεκρούς είναι, να λες ψέματα ότι πήρες άδεια για την επέκταση του κοιμητηρίου Ραφήνας και ν’ αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει άδεια ούτε για το ίδιο το κοιμητήριο!

Ασέβεια προς τους νεκρούς είναι, να μην αξιοποιείς το νέο κοιμητήριο Πικερμίου ολοκληρώνοντας τις μελέτες που άφησε μισές ο πρώην κοινοτάρχης, για την αδειοδότησή του.

Ασέβεια προς τους νεκρούς είναι, η μικροπολιτική εκμετάλλευση της ευαισθησίας του κόσμου, λέγοντας ότι με την παρέμβαση Βασιλόπουλου υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν οι ταφές!

Ασέβεια προς τους νεκρούς είναι, η απόφασή σας κε Μπουρνούς να παραχωρήσετε τον παράπλευρο δημοτικό χώρο που αγοράσατε για να εγκαταστήσετε βοηθητικούς χώρους του κοιμητηρίου και τον παραχωρήσατε για εργοτάξιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ , διαταράσσοντας την ηρεμία του τόπου ανάπαυσης των νεκρών.

Σεβασμός στους νεκρούς είναι η δέσμευση του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ότι θα νομιμοποιήσει άμεσα το κοιμητήριο!

Προσωπική δέσμευση Ανδρέα Βασιλόπουλου  

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι το 2024 εμείς ως διοίκηση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θα νομιμοποιήσουμε άμεσα το κοιμητήριο Ραφήνας και επιπλέον θα μεριμνήσουμε να αποκτήσει προδιαγραφές, υποδομές και τρόπο λειτουργίας που να συνάδουν με την εποχή που ζούμε και με την αξιοπρέπεια που πρέπει να δείχνουμε απέναντι στους προσφιλείς μας που βρίσκονται εκεί.

Αυτό ως απάντηση στην ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη επίθεση του κ. Μπουρνούς στο πρόσωπό μου για το θέμα της μη νόμιμης λειτουργίας του κοιμητηρίου Ραφήνας-Πικερμίου. Στην δική του «επταετία» είχε το χρόνο να εφαρμόσει την νομοθεσία που επιτρέπει άμεσα την αδειοδότηση και νομιμοποίησή του κοιμητηρίου Ραφήνας.

Επέλεξε να μην το κάνει παρά τις διαρκείς πιέσεις μας. Ακόμα χειρότερα, επέλεξε να παρανομήσει εκ νέου το 2022-2023 προωθώντας ταφές στην επέκταση του κοιμητηρίου που λειτούργησε χωρίς άδεια.

Είναι θεσμική υποχρέωση της αντιπολίτευσης να μην επιτρέπει στη εκάστοτε διοίκηση τις παρανομίες, αλλά και υποχρέωση της εκάστοτε διοίκησης να μην παρανομεί.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα