14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚυριάκος Μαϊόπουλος – Σάββας Ιωαννίδης σχολιάζουν το προαναγγελθέν καρναβάλι Μπουρνούς που…...

Κυριάκος Μαϊόπουλος – Σάββας Ιωαννίδης σχολιάζουν το προαναγγελθέν καρναβάλι Μπουρνούς που… δεν υπήρξε!

Εκ των ων ουκ άνευ οι δημόσιες υποσχέσεις Μπουρνούς για καρναβάλι στην Ραφήνα, καταλήγουν ελαφρά τη καρδία σε παταγώδη αποτυχία!

Εκ των ων ουκ άνευ (δηλώνει την πραγμάτωση ενός σκοπού) οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς για καρναβάλι στη Ραφήνα σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο. Καταλήγει σε αποκριάτικο πάρτι που μόλις και μετά βίας συγκεντρώνει γύρω στα 150 άτομα. Παρόλα ταύτα βαφτίζεται απ’ τον κο Μπουρνούς ως τεράστια επιτυχία, όταν στο διπλανό δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, η Δ.Ε. της Αρτέμιδας βούλιαξε από κόσμο κι οι καρναβαλιστές παρουσίασαν ευφάνταστα άρματα και μασκαράτες.

Ελαφρά τη καρδία (σημαίνει λέγω ή πράττω κάτι με επιπολαιότητα, απερίσκεπτα, χωρίς σοβαρή σκέψη, χωρίς συναίσθηση της σημασίας των λόγων ή των πράξεών μου, χωρίς απόλυτη επίγνωση του βάρους των λεγομένων ή των ενεργειών μου) ο κος Μπουρνούς καταλογίζει την αποτυχία του στον Εμπορικό Σύλλογο, αλλά και στους κατοίκους για την μικρή συμμετοχή τους, χωρίς ενσυναίσθηση της δικής του αδυναμίας να συνεργαστεί με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Εν κατακλείδι:

Όταν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς εκτίθεται δημόσια προαναγγέλλοντας καρναβάλι στη Ραφήνα που καταλήγει φιάσκο κι έχει το θράσος να καταλογίζει την αποτυχία αυτή στον εμπορικό σύλλογο και στους κατοίκους, τότε εκτός του προλόγου μας σειρά έχει η οπτικοακουστική εκπομπή των αγαπητών φίλων Σάββα Ιωαννίδη και Κυριάκου Μαϊόπουλου στο on camera:

Δείτε το video εδώ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα