21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜ. Ρέμα Ραφήνας: Αμαχητί παράδοση Τσεβά σε υπουργική κυκλοφοριακή μελέτη

Μ. Ρέμα Ραφήνας: Αμαχητί παράδοση Τσεβά σε υπουργική κυκλοφοριακή μελέτη

Κακιά συνήθεια της Δήμητρας Τσεβά να υπογράφει κατόπιν οδηγιών. Παρόν, η κυκλοφοριακή μελέτη της Ευβοϊκού: Υπέγραψε κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου!. Παρελθόν, η ΜΕΒΑ: Υπέγραψε κατόπιν οδηγίας Μπουρνούς!

Χωρίς αιδώ και με περισσή ανευθυνότητα η Δήμητρα Τσεβά, υπέγραψε ασυζητητί την κυκλοφοριακή μελέτη του αρμόδιου υπουργείου προκειμένου να εξυπηρετηθεί η εργολήπτρια εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΟΜ στις εργασίες της στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, όπως παραδέχτηκε η ίδια στην ειδική συνεδρίαση του Σώματος (29/2/2023) ότι υπέγραψε κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου!

Ιστορικό

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, στις 29/2, με μοναδικό θέμα τον δίμηνο απολογισμό της νέας δημοτικής αρχής,  η κα Τερζοπούλου ρώτησε την κα Τσεβά αν αναλογίστηκε τη μεγάλη ανατροπή της καθημερινότητας των πολιτών, που ήδη ταλαιπωρούνται απ’ το κυκλοφοριακό, όταν υπέγραψε την κυκλοφοριακή μελέτη του αρμόδιου υπουργείου.

«Υπέγραψα κατόπιν οδηγίας του Υπουργείου!» ήταν η απάντηση Τσεβά, που άφησε άφωνη την ερωτούσα, αλλά και το ακροατήριο που παρακολουθούσε τη συζήτηση.

Κι όταν η κα Τερζοπούλου, σύμβουλος ελάσσονος μειοψηφίας, άρχισε ν’ απαριθμεί τα δεινά που περιμένουν την πόλη, λόγω του ασφυκτικού κλοιού που θα δημιουργήσει τόσο η μείωση του πλάτους της Ευβοϊκού εντός του Μάρτη, απ’ όπου πηγαινοέρχονται νταλίκες, φορτηγά και ΙΧ αυτοκίνητα από και προς το λιμάνι, έως ότου κλείσει οριστικά μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου με ότι αυτό συνεπάγεται για το κυκλοφοριακό χάος που θα επικρατήσει καθώς όλη η κίνηση του λιμανιού θα διεξάγεται μέσα στην καρδιά της πόλης, το μόνο που βρήκε ν’ απαντήσει η κα Τσεβά που καθορίζει την καθημερινότητα των συμπολιτών της, ήταν «Δεν μας αφορά να σταματήσουμε απόφαση Υπουργού!»

Βέβαια, θα την αφορά όταν ξεκινήσει η υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης κι η κατακραυγή του κόσμου θα ξεσπάσει εναντίον της και τότε δεν θα έρθει κανείς υπουργός να τη σώσει.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Όπως ανέφερε η κα Τερζοπούλου οι δονήσεις που θα προκαλέσουν μεγάλα κομπρεσέρ για την διάνοιξη οπών στο υπέδαφος, σαφώς θα δημιουργήσουν κραδασμούς στα παραρεμάτια κτίσματα.

Άραγε υπάρχει γνώση και μέριμνα στη μελέτη όσον αφορά τη θεμελίωση των κτιρίων στην Ευβοϊκού πάνω σε ασταθές – υδαρές υπόβαθρο;

Σίγουρα θα αφορά την Δήμητρα Τσεβά αν, ο μοι γένοιτο, συμβεί κάτι παρόμοιο με την καθίζηση κτιρίων στο Νέο Βουτζά, ότι βάζει την υπογραφή της σε ότι της ζητηθεί ασυζητητί, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, για την υπογραφή που έβαλε σαν πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής για τη ΜΕΒΑ, εκτελώντας εντολή Μπουρνούς.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα