13.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜαραθώνας: Ανακοίνωση -υπενθύμιση υποβολής αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών ως 31/5 εκ...

Μαραθώνας: Ανακοίνωση -υπενθύμιση υποβολής αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών ως 31/5 εκ μέρους των θιγομένων

Ανακοίνωση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για την υποβολή αντιρρήσεων  κατά των δασικών χαρτών εκ μέρους των θιγόμενων ιδιοκτητών:

“Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά στους θιγόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων εντός του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου ΜΑΤΙ και ειδικά των περιοχών Προβάλινθος, Αμπελούπολη, Αγ. Μαρίνα, Φ.Ο.Σ. και Κυκλάμινα, ότι επιβάλλεται να υποβάλλουν άμεσα και έγκαιρα τις αντιρρήσεις τους κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών ως τις 31/5 με την χρήση των κωδικών taxisnet στο www.ktimanet.gr, όπου μπορούν να εντοπίσουν αν και κατά πόσο θίγεται το ακίνητό τους και να προχωρήσουν στην υποβολή ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί και ο Δήμος μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και την δικαίωση των δημοτών.”

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο marathon.gr

https://marathon.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%81%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1/

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα