20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜΑΖΙ με τον Ανδρέα! Το μεγάλο συν του συνδυασμού ονομάζεται Σάββας Ιωαννίδης

ΜΑΖΙ με τον Ανδρέα! Το μεγάλο συν του συνδυασμού ονομάζεται Σάββας Ιωαννίδης

Αγαπητοί μου συμπολίτες, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε δώσει τον ορισμό της παράνοιας.. Να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.. Σε αυτές τις εκλογές εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει κάτι..

Ο Σάββας Ιωαννίδης αποτελεί ένα μεγάλο συν της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του Ανδρέα Βασιλόπουλου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ραφήνας.

Αποκαλυπτικός ο τρόπος που παρουσιάζει ο ίδιος τον εαυτό του:

Είμαι ο Σάββας Ιωαννίδης και για να γνωριστούμε καλύτερα, θα σου πω την ιστορία μου, επικαλούμενος δύο εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καισαριανή με ρίζες από την Προύσα και την Σμύρνη..

Ενήλικος πλέον το 2009 επέλεξα να έρθω στην Ραφήνα και να ανοίξω το δεύτερο μου κατάστημα.. Έμελλε να είναι και ο τόπος που θα παντρευτώ και θα φέρω στην ζωή τα τρία μου παιδιά.. Τον θεωρώ πλέον τόπο μου..!!!!

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το εμπόριο είναι λίγο πολύ γνωστές, όμως στην δική μας περίπτωση έχουμε επιπρόσθετα εμπόδια.. Ο τόπος παραμελήθηκε συστηματικά από τις δημοτικές αρχές τα τελευταία 10 χρόνια με αποτέλεσμα το κέντρο της πόλης να αρχίζει να απαξιώνεται συστηματικά..

Δρόμοι με λακούβες, πεζοδρόμια σπασμένα, επικίνδυνα και χωρίς πρόσβαση για ΑμΕΑ ή καρότσια για παιδιά, μια πλατεία βρώμικη και παρατημένη να ρημάζει, χωρίς πάρκινγκ για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σε αυτό επάνω ήρθε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι για να μου θυμίσει τα λόγια του Αριστοτέλη. Εάν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά που είσαι άξιος, σωστός και ηθικός, τότε την θέση σου θα πάρει κάποιος που είναι λιγότερο άξιος και θα έχεις άσχημα αποτελέσματα..

Αυτό ήταν το εφαλτήριο μου.. Ο δρόμος μου με έφερε στον Αντρέα Βασιλόπουλο.. Έναν άνθρωπο που μοιραζόμαστε κοινές αρχές και αξίες.. Ήθος Πάθος Λόγος. Τα χρόνια που ακολούθησαν, είδα έναν άνθρωπο να θέλει πραγματικά να αλλάξει την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο.. Έκανε καινοτόμες δράσεις που μοναδικό όφελος είχαν οι πολίτες.

Μέτρηση ποιότητας αέρα με σταθμούς μετά την φωτιά του 2018. Εφτά χρόνια εκδίδει τοπικούς τουριστικούς χάρτες για την αγορά. Δωρεάν σύνταξη και κατάθεση φακέλων προς τους επαγγελματίες για πρόγραμμα ΕΣΠΑ μετά την φωτιά του2018.

Καινοτομία στην αποκομιδή κλαδιών που έφερε και την βράβευση του. Την πρώτη ημέρα καριέρας που έγινε ποτέ στην ανατολική Αττική, το JOB2DAY. Ωφελήθηκαν τόσο επιχειρήσεις όσο και πολίτες οι οποίοι έψαχναν για εργασία στον τόπο τους. Και πόσα άλλα…

Σε όλα αυτά κούμπωσαν και τα δικά μου θέλω για τον τόπο..

Ένα εμπορικό κέντρο με πεζόδρομους όπου όλοι οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια να κάνουν την βόλτα τους και να αφήσουν τα παιδιά τους να τρέξουν. •Πάρκινγκ που να εξυπηρετούν τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης. •πολιτιστικά δρώμενα που θα προσελκύσουν πολίτες ακόμα και από άλλους δήμους. •να δώσει ταυτότητα στην πόλη.

Στον νέο Βουτζά όπου κατοικώ, να γίνει πρότυπος οικισμός και όχι αυτό που βιώνουμε σήμερα.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε δώσει τον ορισμό της παράνοιας.. Να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα..

Σε αυτές τις εκλογές εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει κάτι..

Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις νέα πράγματα..

Σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε νέους ανθρώπους, άφθαρτους. Με αγάπη και όραμα για τον τόπο.. Ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και όχι να πάρουν από αυτόν.. Σε αυτές τις εκλογές βάζουμε λογική και συναίσθημα μαζί.. Ψηφίζουμε Αντρέα Βασιλόπουλο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα