19.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜια εικόνα χίλιες λέξεις…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Η έκφραση Μία εικόνα, χίλιες λέξεις χρησιμοποιείται για να διατυπώσει την υπεροχή της εικόνας στην απεικόνιση σύνθετων εννοιών ή συναισθημάτων σε σχέση με την λεκτική περιγραφή.

Με το που κοιτάς μια εικόνα μπορείς να καταλάβεις τα νοήματα που εκπέμπει, χωρίς τη λεκτική περιγραφή. Στην κινεζική υπάρχει η αντίστοιχη έκφραση: «Το να ακούσεις κάτι 100 φορές δεν είναι καλύτερο από το να το δεις μια» (百闻不如一见, p bǎi wén bù rú yī jiàn).

Οι εικόνες που ακολουθούν και απαθανατίστηκαν κατά τη χτεσινή επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, στον Οργανισμό Λιμένα Ραφήνας, απεικονίζουν τα συναισθήματα ενός εκάστου εικονιζόμενου.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, στις εικόνες φαίνεται ότι ο Ανδρέας δεν παραβρέθηκε στο χώρο απλά για να φωτογραφηθεί δίπλα στον Χαρδαλιά, αλλά αντίθετα για να του εκθέσει τις απόψεις του σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Πόλης-Λιμένος Ραφήνας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που θέλουν τις πόλεις που φιλοξενούν λιμάνια να ευημερούν προς όφελος των κοινωνιών τους.

Οι εικόνες απεικονίζουν το ενδιαφέρον που δείχνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στα όσα του λέει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Σπύρο Χρυσοφώτη, που παρακολουθεί τη συζήτηση, να επιδοκιμάζει τον διάλογο μ’ ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Πίσω, ανάμεσα σε Βασιλόπουλο – Χαρδαλιά ο Γιώργος Χριστόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αν. Αττικής είναι αφοσιωμένος με την αποστολή – λήψη μηνυμάτων στο κινητό του.

Ο Ανδρέας αφού συνόδεψε τον Νίκο Χαρδαλιά στην περιοδεία του και συνομίλησε επί μακρόν μαζί του, αποχώρησε καθώς κάθε επιπλέον λεπτό που χάνεται απ’ τον σχεδιασμό του εκλογικού του αγώνα, είναι πολύτιμο τόσο για τον ίδιο, όσο και την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» που φορτσάρει για την εκλογική νίκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα