18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜπουρνούς: Τα παράπονά σας, στις… Υπηρεσίες!

Μπουρνούς: Τα παράπονά σας, στις… Υπηρεσίες!

Β. Μάρκου: Αν τώρα, λίγο πριν την Κάλπη, σας παραπέμπει (ο Μπουρνούς) στις απρόσωπες Υπηρεσίες του Δήμου, φανταστείτε πώς θα σας αντιμετωπίζει μετά τις εκλογές, εάν κι εφόσον δεν εμπεδώσατε το μήνυμα -που ο ίδιος εκπέμπει- και τον ξαναψηφίσετε…

Γράφει η Βιργινία Μάρκου

Μου λένε κάποιες φορές: «καλή κουβέντα για τον Μπουρνούς, δεν σου βγαίνει με τίποτα…!» Θα γράψω τώρα, λοιπόν και θ’ αφορά στην ειλικρίνεια του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και στο γεγονός ότι -κατά τα φαινόμενα- αποφάσισε να δείξει στους πολίτες, το αληθινό του πρόσωπο!

Γιατί, πού έχετε ξαναδεί φίλες και φίλοι, εν ενεργεία Δήμαρχο και μάλιστα εβδομάδες πριν τις εκλογές, να «παγώνει» την ουσιαστική επικοινωνία με τους δημότες του; Να τους ξεκαθαρίζει ότι, δεν επιθυμεί να τον ζαλίζουν με τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά να απευθύνονται στις Υπηρεσίες του Δήμου; (σ.σ. λες και τις Υπηρεσίες ψηφίζουν οι δημότες!)

Κομμένα αυτά που ξέραμε: «τα παράπονάς σας, στον Δήμαρχο!» αφού στις δεκάδες(!!!) καθημερινά, αναρτήσεις του κ. Μπουρνους επιτρέπονται και γίνονται αποδεχτά μόνο εγκωμιαστικά σχόλια, παλαμάκια και τα συναφή! Και σε καμία περίπτωση, αρνητισμός, προβλήματα, κακές ειδήσεις, προσβολές και τέτοια!

Οφείλουμε ως εκ τούτου, ν’ αποδώσουμε ειλικρίνεια στον Δήμαρχο. Δεν τον ενδιαφέρει να ενημερωθεί για τα προβλήματα των δημοτών, παρά μόνο για την Παράσταση Νίκης, που θέλει πάση θυσία να περνάει, ότι θα είναι δλδ ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών!

Δεν ενδιαφέρεται κυρίες και κύριοι για τα ζητήματα που σας απασχολούν!

Πόσο πιο ξεκάθαρα να σας το πει;

Κι αν τώρα, λίγο πριν την Κάλπη, σας παραπέμπει στις απρόσωπες Υπηρεσίες του Δήμου, φανταστείτε πώς θα σας αντιμετωπίζει μετά τις εκλογές, εάν κι εφόσον δεν εμπεδώσατε το μήνυμα -που ο ίδιος εκπέμπει- και τον ξαναψηφίσετε…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα