20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟι «φύλακες» προστασίας του Μ. Ρέματος Ραφήνας έκοψαν την πίτα τους

Οι «φύλακες» προστασίας του Μ. Ρέματος Ραφήνας έκοψαν την πίτα τους

Α. Βασιλόπουλος: Ο ορθολογισμός και η λογική πρέπει να πρυτανεύσει προκειμένου να μην διαταραχτεί το μοναδικό οικοσύστημα σε όλη τη διαδρομή του Μ. Ρέματος

Σε μια λιτή τελετή στην πλατεία Δημητρακού οι συντελεστές της «Κίνησης για την προστασία του Μ. Ρέματος Ραφήνας» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στην κοπή παραβρέθηκε ο υπ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Η Εμμανουέλα Τερζοπούλου πρόεδρος της Κίνησης ανέφερε ότι η προσπάθεια για τη σωτηρία του Μ. Ρέματος, που απειλείται απ’ τα σχέδια εγκιβωτισμού, συνεχίζεται με τη βεβαιότητα ότι ακόμα και σήμερα δεν είναι αργά.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρθηκε ότι ο ορθολογισμός και η λογική πρέπει να πρυτανεύσει σ’ αυτούς που έχουν αποφασίσει την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου, προκειμένου να μην διαταραχτεί το μοναδικό οικοσύστημα σε όλη τη διαδρομή του Μ. Ρέματος.

Ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος έχοντας δίπλα του τον Παναγιώτη Μπουρνιά, με την παρουσία τους δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το επαπειλούμενο περιβάλλον του δήμου και ειδικότερα το οικοσύστημα του Μ. Ρέματος Ραφήνας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Αντωνάκο για τις φωτογραφίες

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα