23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣτην Αγία Μαγδαληνή έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στην Αγία Μαγδαληνή έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα

Α. Βασιλόπουλος: Υπάρχουν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή!

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο σύλλογος της Αγίας Μαγδαληνής στα γραφεία του επί της λεωφ. Κένεντι, σήμερα το πρωί.

Παρόντες ο δήμαρχος με τους αντιδημάρχους Π. Μπατάλη και Σ. Κάρλο, ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Μ. Βουδούρης, ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος συνοδευόμενος απ’ τους υπ. συμβούλους του  Σάββα Ιωαννίδη και Κυριάκο Μαϊόπουλο κι η υπ. δήμαρχος Δ. Τσεβά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γερβάσιος Παπαδόπουλος ως άψογος οικοδεσπότης δεν παρέλειψε να καλέσει τον δήμαρχο και τους δύο υποψηφίους δημάρχους ν’ απευθύνουν λίγα λόγια στο ακροατήριο.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στο σύλλογο. Στον αντίλογο η κα Τσεβά υποστήριξε ότι: «όσα έκανε ο Δήμαρχος δεν τα έκανε μόνος του αλλά με την ομαδική δουλειά των ανθρώπων που είχε δίπλα του»

Ουσιαστικός ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι δυνατότητες ανάπτυξης της συγκεκριμένης περιοχής είναι μεγάλες» ενώ συμπλήρωσε ότι: «Για τα προβλήματα  που ταλανίζουν σήμερα τους κατοίκους υπάρχουν προτάσεις και θέληση ώστε να λυθούν με τον πιο πρόσφορο τρόπο για τους κατοίκους και το θαυμάσιο περιβάλλον μιας περιοχής πνιγμένης στο ζωογόνο πράσινο των πεύκων».

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον συναγωνιστή Κυριάκο Μαϊόπουλο για τις φωτογραφίες

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα