24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαιανία: Τι ζήτησε ο Μάδης απ’ τον Πρωθυπουργό

Παιανία: Τι ζήτησε ο Μάδης απ’ τον Πρωθυπουργό

Τα δύο ζητήματα που έθεσε ο Ισίδωρος Μάδης στον Πρωθυπουργό

Δύο κρίσιμα και διαχρονικά προβλήματα έθεσε υπόψη του πρωθυπουργού ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ανατολική Αττική.

Ο Ισίδωρος Μάδης στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα της κινητικότητας των υπαλλήλων λόγω των κενών που δημιουργούνται στις υπηρεσίες των δήμων, ειδικά σε θέσεις υψίστης σημασίας όπως η Τεχνική Υπηρεσία, η ΟΥ, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, κ.ά. Εξήγησε πως προκαλούνται δυσλειτουργίες με συνέπειες στην εύρυθμη λειτουργία και περιορισμούς στην δυνατότητα να ανταπεξέλθουν οι δήμοι στις υποχρεώσεις τους.

Αναφορά έκανε και στην ανεξέλεγκτη δράση των Ρομά ειδικά σε περιοχές όπως ο Δήμος Παιανίας. Εξήγησε ότι προκαλούνται κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα όπως η δημιουργία ανεξέλεγκτων χωματερών. Ο Δήμαρχος Παιανίας τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρξει συνολική λύση που θα επιτρέψει και στους Ρομά να διαβιούν σε ανθρώπινες συνθήκες.

Ο Ισίδωρος Μάδης συνυπέγραψε με τους υπόλοιπους δημάρχους της Βορειοανατολικής Αττικής λίστα θέσεων και προτάσεων για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων: από την οικονομία και τις υποδομές μέχρι την γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις που προκαλούνται. Ψηλά στη λίστα των δημάρχων είναι και τα θέματα της ασφάλειας του πολίτη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα