17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις… η Τσεβά αθετεί την υπογραφή της για Μ....

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις… η Τσεβά αθετεί την υπογραφή της για Μ. Ρέμα Ραφήνας;

Για να μην παραμείνει καμία σκιά θα πρέπει η κα Τσεβά να διευκρινίσει τον προγραμματισμό της παράταξής της για το Μεγάλο Ρέμα σύμφωνα με το προεκλογικό της πρόγραμμα και την προεκλογική συμφωνία που υπέγραψε με την κα Τερζοπούλου, που έχει δημοσιοποιηθεί. Ειδάλλως θα...

Ανάμεσα στα ευτράπελα που συμβαίνουν στο δήμο μας, πρωταγωνιστεί η ειρωνική διάθεση του ηττημένου Βαγγέλη Μπουρνούς, που θέλοντας να σπείρει ζιζάνια πριν καλά-καλά παραχωρήσει την καρέκλα του στην νέα δήμαρχο, Δήμητρα Τσεβά, πατά πάνω στα όσα είπε για το καθαρισμό του ρέματος στην πρόσφατη επίσκεψή της στο υπουργείο.

Γράφει στον τοίχο του FB ο Μπουρνούς πανηγυρίζοντας ότι: «η κα Τσεβά συμφώνησε στην συνέχιση της διευθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας όπως έχει προαποφασιστεί…» συμπληρώνοντας ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις (Τσεβά) προς αλίευση ψήφων μαζεύονται κακήν κακώς.

Για να μην παραμείνει καμία σκιά θα πρέπει η κα Τσεβά να διευκρινίσει τον προγραμματισμό της παράταξής της για το Μεγάλο Ρέμα σύμφωνα με το προεκλογικό της πρόγραμμα και την προεκλογική συμφωνία που υπέγραψε με την κα Τερζοπούλου, που έχει δημοσιοποιηθεί. Ειδάλλως θα βρεθεί εκτεθειμένη σε δυσμενή για την ίδια σχόλια που ήδη ακούγονται.

Μήπως θα ήταν καλό να πράξει όπως ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος ορθά κοφτά ξεκαθαρίζει τη θέση του αναφέροντας εκτενώς ότι ο εφαρμοζόμενος καθαρισμός (πολύ περισσότερο η διευθέτηση) πρέπει να επανεξεταστεί απ’ το Υπουργείο και την Περιφέρεια. «Ας παρουσιάσει το Υπουργείο και η Περιφέρεια το σχέδιο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθαρισμού του ρέματος για να συζητήσουμε υπεύθυνα επί αυτού» τονίζει.

Στο επισυναπτόμενο λινκ η ολόκληρη η τοποθέτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου:

Ενδελεχής ανάλυση Ανδρέα Βασιλόπουλου για τον καθαρισμό του Μ. Ρέματος

Μ. Ρέμα Ραφήνας: Σαφής και τεκμηριωμένη άποψη Βασιλόπουλου για αντιπλημμυρικά έργα (βίντεο συνέντευξης)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα