17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Κάρλος: Η δημοτική αρχή πρέπει να εκμεταλλευτεί τη χαμηλή τιμή πετρελαίου

Σ. Κάρλος: Η δημοτική αρχή πρέπει να εκμεταλλευτεί τη χαμηλή τιμή πετρελαίου

«Η χαμηλή τιμή πετρελαίου αντισταθμίζει μέρος της «χασούρας» του δήμου Ρ-Π απ’ τα διαφυγόντα κέρδη απ’ την μη καταβολή δημ. τελών καταστημάτων που ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω πανδημίας» μας δήλωσε ο δημ. σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Σπύρος Κάρλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Σύμφωνα με τον κο Κάρλο η δημοτική αρχή θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την πολύ χαμηλή τιμή του πετρελαίου και να διαθέσει τα χρήματα που ήδη δόθηκαν για τις σχολικές μονάδες στην αγορά πετρελαίου ώστε να γεμίσει τις δεξαμενές, οι οποίες βέβαια με δεδομένο ότι τα σχολεία έκλεισαν έχουν κάποιο απόθεμα που ωστόσο δεν είναι αρκετό να καλύψει τις ανάγκες της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα συγκρίνοντας τα οφέλη του δήμου απ’ τη συγκεκριμένη τιμή πετρελαίου, αφού και τα οχήματα του δήμου φουλάρουν τα ρεζερβουάρ με φτηνό καύσιμο, με ένα μέρος της χασούρας απ’ τα δημ. τέλη ανταποδοτικού χαρακτήρα των μαγαζιών που ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού, τονίζει ότι ο Δήμος θα ωφεληθεί αν μεριμνήσει ακόμα και αγοράζοντας δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου με τη σημερινή πολύ χαμηλή τιμή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα