21.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο Κ.Υ.Α.Α Κερατέας – Κ. Πρίφτης ενισχύεται με επικουρικό ιατρικό προσωπικό

Το Κ.Υ.Α.Α Κερατέας – Κ. Πρίφτης ενισχύεται με επικουρικό ιατρικό προσωπικό

Σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσής μας σχετικά με τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατέας – Κ. Πρίφτης, μετά τη σημερινή προσωπική επαφή του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν οι προσλήψεις ιατρικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται: ενδοκρινολόγος (1), νευρολόγος (1), δερματολόγος (1), ουρολόγος (1), καρδιολόγος (1) και πνευμονολόγος (1),  επικουρικό προσωπικό για ένα χρόνο.

Όπως ενημέρωσε το Δήμαρχο ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας, αύριο 30/4 διαβιβάζεται η εντολή στην 1η ΥΠΕ, η οποία εκδίδει τις αποφάσεις διορισμού από τη λίστα επικουρικών και έως την επόμενη εβδομάδα υπολογίζεται ότι θα στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά:

“Προχωράμε με όρους άριστης συνεργασίας με τον υπουργό Υγείας, ώστε να καταφέρουμε την πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Είναι αυτό που αξίζει στους πολίτες της Κερατέας. Είναι αυτό που παλέψαμε θεσμικά και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε φάση υλοποίησης. Αυτή την πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας το ζητούμενο είναι η αποτελεσματική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Υπουργό, τον οποίο και ευχαριστώ. Είναι λυπηρό κάποιοι λίγοι να ενοχλούνται από αυτήν την εξέλιξη και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. Φυσικά ούτε η Δημοτική Αρχή, ούτε η τοπική κοινωνία ασχολείται μαζί τους. Το ζητούμενο πάντα για όλους εμάς είναι η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας’’.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα