16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣε εκλογικό vertigo ο Μπουρνούς – Μπούμερανγκ με την υποψηφιότητα Κωνσταντινίδη

Σε εκλογικό vertigo ο Μπουρνούς – Μπούμερανγκ με την υποψηφιότητα Κωνσταντινίδη

Η επιστολή διάψευσης του κου Κωνσταντινίδη έρχεται ως μπούμερανγκ, που πέταξε ένας άπειρος χρήστης – ο Βαγγέλης Μπουρνούς εν προκειμένω – να κτυπήσει τον ίδιο (Μπουρνούς).

Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές ο κος Μπουρνούς δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση vertigo – ίλιγγος που προκαλείται όταν κάποιος κοιτάζει προς τα κάτω από μεγάλο ύψος, λόγω βλάβης του λαβύρινθου του αυτιού – καθώς αισθάνεται στο σβέρκο του την ανάσα Βασιλόπουλου, που προχωρά ακάθεκτος προς την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου.

Μεγάλο το κάζο που έπαθε όταν προ ολίγων μόνο ημερών δημοσιεύτηκε με πηχυαίους τίτλους σε τοπικά ΜΜΕ, ότι προσχώρησε στο στρατόπεδο Μπουρνούς ο Ζήσης Κωνσταντινίδης. Μάλιστα για να γίνει πιο έντονο το κτύπημα εναντίον της υποψηφιότητας Βασιλόπουλου, δημοσιεύτηκε ότι ο προαναφερόμενος ήταν δήθεν πρώην υποψήφιος σύμβουλος του Ανδρέα Βασιλόπουλου και μάλιστα πρώτος επιλαχών.

Και για να εξηγούμεθα η είδηση δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας συναδέλφων μέσων, αλλά λεγομένων του κου Μπουρνούς, τον οποίο πίστεψαν, θεωρώντας ότι ένας δήμαρχος δεν μπορεί να λέει τέτοια ανυπόστατα ψέματα.

Η επιστολή- καταπέλτης του κου Κωνσταντινίδη έρχεται ως μπούμερανγκ, που πέταξε ένας άπειρος χρήστης – ο Βαγγέλης Μπουρνούς εν προκειμένω – να κτυπήσει τον ίδιο (Μπουρνούς).

Ακολουθεί η επιστολή διάψευσης του Ζήση Κωνσταντινίδη, της ανυπόστατης είδησης:

«Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο, δημοσιογράφοι έγραψαν σε τοπικά ΜΜΕ ότι είμαι δυσαρεστημένος απ’ το «περιβάλλον» Βασιλόπουλου και προσχωρώ στην παράταξη Μπουρνούς.

Δεν αρνούμαι ότι συμφώνησα με τον νυν Δήμαρχο να τον βοηθήσω σε ότι καλό κάνει για τον τόπο, πράγμα το οποίο θα κάνω και για οποιονδήποτε άλλον, ο οποίος θα προβεί σε ενέργειες που θα ωφελήσουν το περιβάλλον και γενικότερα τον Δήμο μας.

Ίσως το ενδιαφέρον μου και η θέληση μου να συμβάλλω στα κοινά και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον παρερμηνεύτηκε και με έκπληξή μου είδα δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα!

Πρώτον: Ουδέποτε ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα επιλαχών.

Δεύτερον: Η φιλία και η σχέση μου με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν διαταράχθηκε ποτέ όπως με έκπληξη διάβασα

Τρίτον: Θα τον βοηθήσω στηρίζοντας την υποψηφιότητά του, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το περιβάλλον και τον δήμο.

Ευελπιστώ να δημοσιευθεί η επιστολή μου προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ζήσης Κωνσταντινίδης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα