14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΒασίλης Μπελιάς: Κατάθεση ψυχής για τους λόγους που στηρίζει τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Βασίλης Μπελιάς: Κατάθεση ψυχής για τους λόγους που στηρίζει τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Βασίλης Μπελιάς: Στη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" έχουμε σχέδια-όνειρα και θέλουμε να μας δώσετε την ευκαιρία να τα παρουσιάσουμε και να τα πραγματοποιήσουμε μαζί σας.

Μια βόλτα στο λιμάνι, μια τυχαία συνάντηση  με τον Βασίλη Μπελιά, υπ. δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” του υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, δεν πήγε χαμένη, καθώς απάντησε σε μία ερώτηση:

Γιατί αποφασίσατε να συμμετέχετε ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου;

Βασίλης Μπελιάς: Ο πρώτος λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η απογοήτευση που ένιωσα από την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος μας σήμερα. Από την εικόνα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με πολλά προβλήματα.

Χιλιοειπωμένα δε λέω, με κίνδυνο να γίνω βαρετός, αλλά πώς να μην αναφέρω για ανύπαρκτα πεζοδρόμια ακόμα και στην κεντρική λεωφόρο Φλέμινγκ, για προβλήματα απουσίας χώρων στάθμευσης των οχημάτων, για έλλειψη κυκλοφοριακών μελετών κ.α.

Θέλω να τονίσω ότι αυτή η άσχημη έως απωθητική εικόνα της Ραφήνας, έχει ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί φίλοι μας από άλλες περιοχές δύσκολα να έρχονται για διασκέδαση ή για αναψυχή ή για αγορές στα μαγαζιά της τοπικής αγοράς μας.

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που φεύγουν από το δήμο μας, και πηγαίνουν να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν σε γειτονικούς δήμους.

Ως υποψήφιος, είμαι παρών και αγωνίζομαι για την ανατροπή αυτής της εικόνας.

Θέλω ο Δήμος μας, η πόλη μας να γίνει όμορφη, λειτουργική, πόλος έλξης για τους κατοίκους άλλων περιοχών, τόσο για διασκέδαση-αναψυχή, για πολιτιστικά δρώμενα, για επισκέψεις των πολλών, αλλά συνάμα αναξιοποίητων αρχαιολογικών χώρων και φυσικής καλλονής αξιοθέατων, όσο και για την αγορά και τα μαγαζιά μας.

Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι όλοι σχεδόν περνούν απ’ τη Ραφήνα, ως βιαστικοί ταξιδιώτες για κάποιο νησί.

Ο πιο σημαντικός λόγος της απόφασης να συμμετέχω στον εκλογικό αγώνα ως υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”  είναι ο επικεφαλής της Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Γνωρίζω τον Ανδρέα προσωπικά και ξέρω ότι με άξιους συνεργάτες που βάζουν υπεράνω όλων την αγάπη τους για τον τόπο που κατοικούν, μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στο κοινωνικό σύνολο.

Γνωρίζω τα όνειρά του, το όραμά του για το δήμο μας, την αγάπη του για τον τόπο που διάλεξε να κατοικήσει μόνιμα με την οικογένειά του. Θέλω να είμαι δίπλα του, ν’ αποτελέσω ένα μέλος της ομάδας που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του για ένα δήμο ανάπτυξης και προόδου, όπως τον ονειρευόμαστε όλοι μας.

Στη «Δύναμη Ανάπτυξης» συνυπάρχουμε κι ενεργούμε υπέρ ενός δήμου απαλλαγμένου από κολλήματα του παρελθόντος. Θέλουμε ένα δήμο αντάξιο μιας μελλοντικής ευημερίας για όλους, ισότιμα χωρίς διακρίσεις.

Στενοχωριέμαι να ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες μας, που έχουν όρεξη, έχουν ιδέες, αλλά υπάρχει κάτι που δεν τους εμπνέει να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ίσως δεν τους εμπνέει η εικόνα που υπάρχει με την απολυταρχική συμπεριφορά των διοικούντων.

Προτρέπω όλους αυτούς τους συμπολίτες να έρθουν να μας γνωρίσουν, να δουν τον τρόπο δράσης μας, να διαπιστώσουν οι ίδιοι τις διαφορές μας σχετικά με τη νοοτροπία της σημερινής εξουσίας.

Μην χαρίσετε τη ψήφο σας 

Αγαπητοί συμπολίτες, η ψήφος καθενός από μας είναι το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουμε, αν επιθυμούμε η περιοχή μας, ο δήμος μας να πάει μπροστά.

Μην τη χαρίσετε σε κανένα συγγενή, φίλο ή γνωστό, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τις δύσκολες απαιτήσεις της σημερινής πραγματικότητας, απλά και μόνο επειδή είναι ευχάριστοι στην παρέα.

Μία φορά στα πέντε χρόνια αποφασίζουμε για το μέλλον της πόλης μας.

Σκεφτείτε ότι ακόμα και για διαχειριστή πολυκατοικίας σκεφτόμαστε και ξανασκεφτόμαστε ποιος είναι ικανός και τίμιος να τον ψηφίσουμε. Επομένως φανταστείτε πόσο κρίσιμο είναι σε ποιον θα εμπιστευτούμε την καλή αξιοποίηση των χρημάτων του δημοτικού κορβανά. Χρημάτων που εμείς καταθέτουμε κάθε μήνα αυξάνοντας το αποθεματικό του δημοτικού ταμείου, αλλά και την καλή διαχείριση των κρατικών χρημάτων που εισρέουν στο δήμο.

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και την κρίση σας. Εμπιστευτείτε σε αυτές τις εκλογές, ανιδιοτελείς ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και εξειδικευμένες γνώσεις.

Στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” έχουμε σχέδια-όνειρα και θέλουμε να μας δώσετε την ευκαιρία να τα παρουσιάσουμε και να τα πραγματοποιήσουμε μαζί σας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα