24.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒασιλόπουλος Vs Μπουρνούς για υδροδοτήσεις εκτός σχεδίου με υποκειμενικά κριτήρια

Βασιλόπουλος Vs Μπουρνούς για υδροδοτήσεις εκτός σχεδίου με υποκειμενικά κριτήρια

Ο Ανδρέας δεν αντιτίθεται στην εκτός σχεδίου υδροδότηση, καθώς το αγαθό του νερού πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, αλλά απαιτεί απ’ τον Ε. Μπουρνούς "οι κανόνες του παιχνιδιού να είναι ξεκάθαροι για τους δημότες"

Υδροδοτήσεις με ξεκάθαρους κανόνες για τα εκτός σχεδίου οικόπεδα, υπόσχεται ο Ανδρέας Βασιλόπουλος κι όχι με την άθλια τακτική  Μπουρνούς, σύμφωνα με την οποία με δικά του αποκλειστικά κριτήρια επιτρέπει την υδροδότηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα.

Ο Ανδρέας δεν αντιτίθεται στην εκτός σχεδίου υδροδότηση, καθώς το αγαθό του νερού πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, αλλά απαιτεί απ’ τον Ε. Μπουρνούς “οι κανόνες του παιχνιδιού να είναι ξεκάθαροι για τους δημότες” και να οριστούν με απόφαση δημοτικού συμβουλίου κριτήρια για την υδροδότηση των εκτός σχεδίου οικοπέδων, ώστε να μην αδικείται κανείς.

Δεν πρέπει να υπάρχουν αρεστοί ή όχι του τοπάρχη, αλλά πολίτες που βάση σαφών κανόνων θα μπορούν να υδροδοτηθούν ακόμα και στις εκτός σχεδίου περιοχές.

Κι επειδή οι πολίτες επιβάλλεται να γνωρίζουν τι συζητιέται στις συνεδριάσεις του Σώματος, στο συνημμένο video θα παρακολουθήσετε τι είπε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2023

Δείτε το video εδώ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα