17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒασιλόπουλος vs Μπουρνούς: Το μόνο που έχετε στο ενεργητικό σας είναι 104...

Βασιλόπουλος vs Μπουρνούς: Το μόνο που έχετε στο ενεργητικό σας είναι 104 νεκροί (ολοκαύτωμα Μάτι)

Α. Βασιλόπουλος: Ελπίζω να μην αποδειχθεί ότι η προσωπική σας φιέστα έγινε με χρήματα του δημοσίου και οι τηλεφωνικές κλήσεις-προσκλήσεις, σχετίζονται με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών

Φοβερές οι κατηγορίες του Ανδρέα Βασιλόπουλου εναντίον του Βαγγέλη Μπουρνούς για τον υποτιθέμενο απολογισμό που έκανε χτες Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Τον κατηγορεί ότι δεν τήρησε καμιά από τις προϋποθέσεις του Νόμου 3463/2006 (αρ. 217, με τις τροποποιήσεις του) που διέπουν τη διαδικασία, ότι καπηλεύτηκε τα έργα της περιφέρειας και του κράτους, ότι ξέχασε ν’ αναφερθεί στην ανικανότητά του που προκάλεσε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στο ορεινό Πικέρμι, ότι κάθε φράση της απολογίας του είχε είτε ένα «θα γίνει», είτε μια ανακρίβεια, είτε ένα ψέμα.

Τέλος ελπίζει να μην αποδειχθεί ότι η προσωπική φιέστα Μπουρνούς έγινε με χρήματα του δημοσίου και οι τηλεφωνικές κλήσεις-προσκλήσεις, σχετίζονται με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Ακολουθεί το Δ.Τ. της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» με υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο:
Ψεύτης και παραπλανητικός ακόμη και στον δήθεν απολογισμό του
Απολογισμό δεν κάνατε κ. Μπουρνούς διότι δεν τηρήσατε καμιά από τις προϋποθέσεις του Νόμου 3463/2006 (αρ. 217, με τις τροποποιήσεις του) που αναφέρουν ότι θα έπρεπε ο απολογισμός να γίνει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σε χώρο που θα επιλέξει ως καταλληλότερο το δημοτικό συμβούλιο.
Δεν αναφερθήκατε σε έργα που υλοποιήσατε, αλλά για έργα που θα κάνετε το 2023-28. Καπηλευτήκατε ξεδιάντροπα μπροστά στους άφωνους προσκεκλημένους σας, τα έργα της περιφέρειας και του κράτους. Φτάσατε μέχρι του σημείου να λέτε ότι μετά το 2018 έχουμε το πλέον σύγχρονο «Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας» ξεχνώντας να αναφερθείτε στην ανικανότητά σας, η οποία προκάλεσε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στο ορεινό Πικέρμι.
Κάθε φράση της απολογίας σας, είχε είτε ένα «θα γίνει», είτε μια ανακρίβεια, είτε ένα ψέμα. Στο δημοτικό συμβούλιο εξακολουθείτε να οφείλεται ένα απολογισμό, όπως ορίζει ο νόμος και ελπίζω να μην αποδειχθεί ότι η προσωπική σας φιέστα έγινε με χρήματα του δημοσίου και οι τηλεφωνικές κλήσεις-προσκλήσεις, σχετίζονται με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.
Μετά από 7 χρόνια διοίκησης το μόνο που έχετε στο ενεργητικό σας είναι 104 νεκροί, λόγος για τον οποίο είστε υπόδικος και δεν θα έπρεπε να παραβρεθεί κανένας από τους παραπλανημένους προσκεκλημένους σας, αν τιμούσαν τη μνήμη τους.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα