22.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ» ΜΕ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

«ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ» ΜΕ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Σαρωνικού ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Ανέβα στη Στέγη να Φάμε το Σύννεφο», το Σάββατο και την Κυριακή 14 & 15 Μαρτίου 2015, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού.

Πρόκειται για μεταφορά στη σκηνή του ομώνυμου βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη και μια από τις πιο αγαπημένες παιδικές παραστάσεις με πολλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Η Αννούλα, ο κύριος και η κυρία Φουρφουρίδου, ο Δήμαρχος και όλοι οι κάτοικοι της Τσιμεντούπολης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του δασκάλου τους και σκηνοθέτη κ. Γιώργου Πετρινόλη θα ανέβουν στις στέγες, θα δουν την άχαρη πλευρά του τσιμέντου και τελικά θα αγαπήσουν περισσότερο τα φυτά, τα λουλούδια και τα πάρκα, ομορφαίνοντας όλοι μαζί την πόλη τους.

Οι μικροί πρωταγωνιστές έχουν επιδοθεί σε πρόβες εδώ και αρκετό καιρό, έχουν ετοιμάσει με τη συνεργασία και τη βοήθεια των γονιών τους τα κουστούμια τους και υπόσχονται να προσφέρουν σε όλους ένα μοναδικό θέαμα. Το Σάββατο και την Κυριακή 14 & 15 Μαρτίου θα απολαύσουμε το ταλέντο τους και τις υποκριτικές τους δεξιότητες στην εξαιρετική θεατρική παράσταση «Ανέβα στη Στέγη να Φάμε το Σύννεφο».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα