26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Εγκαινιάζεται το κοινωνικό ιατρείο Πικερμίου, που θα λειτουργεί στο παλαιό δημοτικό σχολείο Πικερμίου, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 11 το πρωί. Οι δημότες δικαιούχοι των παροχών του κοινωνικού ιατρείου, θα απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν, ένα πακέτο υπηρεσιών υγείας, από ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέχρι εξειδικευμένες εξετάσεις μέσω τηλεϊατρικής.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ΚΑΠΗ Πικερμίου, λόγω στενότητας χώρου στο παλιό δημοτικό, όπου θα προηγηθεί ο αγιασμός και μετά θα ακολουθήσουν ομιλίες στο ΚΑΠΗ με:

Χαιρετισμούς, του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη και του καρδιολόγου – συμβούλου υγείας και ιατρικού υπεύθυνου του Κοινωνικού Ιατρείου Πικερμίου δρ. Γιώργου Α. Παπακωνσταντίνου. 

Θα ακολουθήσει επίδοση πτυχίων εκπαίδευσης των 21 εθελοντών, βοηθών – Σαμαρειτών του δήμου απ’ τη διεύθυνση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η εκδήλωση θα κλείσει με την ομιλία του πλαστικού χειρουργού και δημοτικού συμβούλου δρ. Μύρωνα Τσαγκαράκη, με θέμα «Διαχρονική αντιμετώπιση των εγκαυμάτων».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα