31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η κινηματογραφική λέσχη Ραφήνας μετά τις γιορτές επανέρχεται τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου με τη συναρπαστική ταινία του Βίνσεντ Γουόρντ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ – WHAT DREAMS MAY COME. Μια ταινία του 1998, με τις μοναδικές ερμηνείες των: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Αναμπέλα Σιόρα, Μαξ 

φον Σίντοφ, κ.ά. με διάρκεια  113′, που θα προβληθεί στο ΚΑΠΗ Ραφήνας.

Η φωτογραφία και τα οπτικά εφέ την κάνουν αξέχαστη (απέσπασε και Oscar εξάλλου για τα οπτικά εφέ της). Η ερμηνεία του Robin Williams είναι από τις πιο τρυφερές στην καριέρα του. Βοηθά βέβαια και η ιστορία αλλά το ταλέντο του, πραγματικά την απογειώνει.

Λίγα λόγια για τη πλοκή του έργου:

Ο Κρις Νίλσεν πέθανε σε ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά η ζωή που έζησε στη γη παραμένει στο πνεύμα του πολύ έντονα. Συνεχίζει να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, την Ανν, και αρνείται να αφήσει το θάνατο να μπει ανάμεσά τους. Η Ανν με τη σειρά της δεν θέλει να συνεχίσει να ζει χωρίς τον Κρις, αφού και οι δυο νιώθουν πως είναι αδελφές ψυχές. Οι ενέργειες που κάνει ο Κρις μετά το θάνατο της Ανν για να βρεθούν ξανά μαζί, δημιουργούν μια από τις πιο ασυνήθιστες ιστορίες αγάπης που έχουν γραφτεί ποτέ. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα