21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

Με φθινοπωριάτικη ψυχρούλα έγινε η γιορτή του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης που αποχαιρέτισε τη φετινή αγωνιστική σαιζόν, με απονομές διπλωμάτων, δώρα, λαχειοφόρο και δείπνο στο καφέ – σνακ μπαρ της περιοχής ‘The View’’.

Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, ένα ποδήλατο κι ένα tablet, κληρώθηκαν στους λαχνούς 380 το ποδήλατο, που κέρδισε η κ. Νατάσα Καϊάφα και 311 το tablet, που ο νικητής/τρια δεν ήταν μεταξύ των παρόντων. Ο κάτοχος του λαχνού 311, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Κωνσταντίνο Μαύρο στο κινητό τηλέφωνο 6945292970, για να πάρει το δώρο που κέρδισε. 

Φέτος όπως κάθε χρόνο τις εντυπώσεις έκλεψε το open τουρνουά τένις ανδρών και γυναικών από 18 ετών και πάνω. Στο φετινό τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 8 γυναίκες και 28 άνδρες, που ύστερα από δύο εβδομάδων συναρπαστικούς αγώνες, ανέδειξαν στον τελικό των γυναικών τις κυρίες Έλενα Μούρσα απ’ τη Ραφήνα και Νικόλ Αθανίτη απ’ την Παλαιά Πεντέλη, με νικήτρια την Νικόλ Αθανίτη (6-2/7-5).

Στο τελικό ανδρών έφθασαν οι κύριοι Χρήστος Μιζικάκης απ’ το Μαρούσι κι ο Νίκος Αστρακιανάκης απ’ τη Ν. Μάκρη. Νικητής αναδείχτηκε ο Χρήστος Μιζικάκης χωρίς όμως να γίνει αγώνας τελικού.

Αλλά και στον τομέα του μπάσκετ η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετικά παραγωγική για τον Α.Ο.Κ., παρότι οι αθλούμενοι, παίδες και έφηβοι, χωρίς να διαθέτουν κλειστό γήπεδο στην έδρα τους, αναγκάστηκαν να δώσουν πολλούς αγώνες στα γήπεδα των αντιπάλων τους παρότι  γηπεδούχοι οι ίδιοι.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα