20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ/ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ/ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ/ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ/ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

Η Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας οργανώνει ημερίδα µε θέμα: «Οικογένεια και αθλητισμός – σχέσεις ζωής, στάσεις ζωής», την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου/Λυκείου Ραφήνας.

Ομιλητής θα είναι ο Αστέριος Φλιός, ψυχίατρος παίδων και εφήβων, ψυχοθεραπευτής οικογένειας, ειδικός στα προβλήματα ψυχικής υγείας παιδιού, εφήβου και οικογένειας.

Στην σχετική πρόσκληση – κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την ημερίδα, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί γονείς, με ιδιαίτερη χαρά το ∆.Σ. της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας σας προσκαλεί σε ανοικτή για όλους τους γονείς της πόλης µας ημερίδα, µε θέμα: «Οικογένεια και Αθλητισμός – Σχέσεις Ζωής, Στάσεις Ζωής».

Η σημασία του αθλητισμού στη ζωή και εξέλιξη των παιδιών και των εφήβων είναι τεράστια, όπως είναι κοινά αποδεκτό ότι ο ρόλος του αθλητισμού στην ψυχολογική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών είναι σημαντικότατος.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ιατρός Αστέριος Φλιός, θα µας βοηθήσει να κατανοήσουμε τους τρόπους που -ως γονείς- θα βοηθήσουμε τα παιδιά µας να «χρησιμοποιήσουν» τον αθλητισμό προς όφελός τους.

Ο στόχος µας είναι όχι τόσο να μεταδώσουμε έννοιες δυσνόητες στους γονείς αλλά µέσω της συζήτησης να λύσουμε τις απορίες µας, µε την βοήθεια ενός επιστημονικά καταρτισμένου ιατρού.

Η παρουσία και η ενεργός συµµετοχή σας θα µας τιμήσει ιδιαίτερα».

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ

18:00 Έναρξη – χαιρετισμός.

18:15’ – 18:30’  Η λειτουργία µας ως γονείς.

18:30’ – 18:45’  Αθλητισμός και νεολαία.

18:45’ – 20:00  Ανοικτή συζήτηση. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα