21.4 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ‘‘ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ’’ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ

‘‘ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ’’ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ

Στους 8ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» και το CAMPION SCHOOL με κεντρικό σύνθημα «Το αύριο ξεκινά σήμερα», παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Στους καθιερωμένους πλέον αγώνες που φέτος πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του CAMPION SCHOOL στην Παλλήνη και περιελάμβαναν αγωνίσματα, όπως 25 μ. περπάτημα, 50 μ. τρέξιμο, άλμα άνευ φοράς, ρίψη (Softball), αλλά και δραστηριότητα συνεργασίας με τίτλο «Είσαι το ταίρι μου», όπου αθλητές και μαθητές χωρίζονται σε ομάδες αναζητώντας το άλλο τους μισό, συμμετείχαν συνολικά 180 περίπου αθλητές από 18 φορείς για άτομα με αναπηρία (κέντρα, ιδρύματα, εργαστήρια, συλλόγους και σωματεία) από όλη την Ανατολική Αττική.

Οι αγώνες έγιναν μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης, συγκίνησης και πραγματικής χαράς για όλους όσοι συμμετείχαν, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν αλλά και τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους και τους απένειμε αναμνηστικά και διπλώματα συμμετοχής .

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα