18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ο.Λ. ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ο.Λ. ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Αθλητισμός, χαρά, νιάτα, ομορφιά, χορός, μουσική πλημμύρισαν το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης» στο ετήσιο 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου στον Δήμο Σαρωνικού.

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία μετρά ήδη 5 χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό όχι μόνο για τα Καλύβια και τον Δήμο Σαρωνικού αλλά για την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε από νωρίς για να απολαύσουμε τους αθλητές και αθλήτριες από τον Δήμο Σαρωνικού και όλη την Αττική. Πρόκειται για μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον γυμναστικών συλλόγων και αθλητών από όλη την Αττική. Προπονητές και μαθητές παρουσιάζουν στο κοινό από ένα πεντάλεπτης διάρκειας περίπου ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, συνοδευόμενο από μουσική, χορό και πολύχρωμα κοστούμια. Οι συμμετέχοντες είναι όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η γυμναστική δεν έχει ηλικία!

«Πρόκειται για ένα σημαντικότατο event  το οποίο λαμβάνει χώρα στον Δήμο μας, εδώ και πέντε χρόνια. Το απολαμβάνουμε κάθε χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι και απόψε θα το απολαύσουμε όλοι μαζί και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνουν οι Γυμναστικοί  Σύλλογοι και στον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Αττική, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο διεξόδους άθλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου και την Πρόεδρο την κα Άτζυ Προκόπη Σπονδυλίδη για την εξαιρετική δουλειά τους, όχι μόνο για την αποψινή εκδήλωση αλλά για τη δουλειά όλων αυτών των ετών που υπάρχει ο Α.Ο.Λ. και για όλα αυτά που θα συνεχίσει  να προσφέρει».

Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση, έδωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής- τραγουδιστής κ. Γιώργος Λιανός, ο οποίος δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Σωφρόνη, καθώς η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της παρουσίασης υπήρξε άμεση και αφιλοκερδής.

Τη διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σπύρος Δημητρίου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. 

Οι Σύλλογοι και τα Σωματεία που έλαβαν μέρος με τις ομάδες τους, κατά σειρά εμφάνισης, ήταν ο οικοδεσπότης Αθλητικός Όμιλος Λαγονησίου, Ολυμπιακή Φλόγα Αχαρνών, Α.Σ. Παιανίας «Κτησιφών», Ελληνοαγγλική Αγωγή – Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Μαρκοπούλου – Ν.Π.Δ. Δ. Βραυρώνιος, Αδάμας Α.Σ. Μεταμόρφωσης, Πνοή Μοσχάτου, Α.Π.Ε. Γιτάνη, Ο.Α. Λαυρίου, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλυβίων, Α.Ε.Σ.Α.Φ. Κούρος και Φιλογυμναστικός Όμιλος Κότινος.

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα