24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιήμερο εκδηλώσεων στην Χρυσή Τομή Κερατέας

Διήμερο εκδηλώσεων στην Χρυσή Τομή Κερατέας

Εκθέσεις των εργαστήριων του συλλόγου, συναυλία - αφιέρωμα στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συναυλία έντεχνου τραγουδιού

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στο κτιριακό συγκρότημα του Συλλόγου και στην πλατεία Αγίου Χαραλάμπους στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2023.  Σε αυτό το διήμερο τα εργαστήρια του συλλόγου παρουσιάζουν τα έργα τους και κάθε βραδιά θα κλείνει με μια σπουδαία συναυλία.

Οι εκθέσεις θα περιλαμβάνουν τις δημιουργίες των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ζωγραφικής για ενήλικες το οποίο υλοποιήθηκε την περίοδο 2022-2023 με εισηγητή τον Παντελή Ζωγράφο. Ακολουθεί το εργαστήρι ζωγραφικής παιδιών που πραγματοποιήθηκε την ίδια περίοδο με εισηγήτρια την Φωτεινή Ασσαργιωτάκη. Σημαντικό υπήρξε το εργαστήρι κεραμικής τέχνης με εμψυχώτρια την Μάχη Δημοπούλου, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε και τα έργα τους. Δεν θα μπορούσε να λείψει από το διήμερο των εκδηλώσεων το εργαστήρι αναπαλαίωσης επίπλων με εισηγήτρια την Μαίρη Παγκράτη.

Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 10.00-13.00 και 18.00-22.00, στο κτιριακό συγκρότημα του Συνδέσμου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00 στην πλατεία του Αγίου Χαραλάμπους στην Κερατέα. Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Διονύσης Τσακνής, Δημήτρης Σταρόβας Μιρέλα Πάχου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Steve Tesser. Η συναυλία  διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ,  του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός, της ΑΙΓΕΑΣ Α.Μ.Κ.Ε καθώς και επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι διήμερες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με μουσική βραδιά έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Συνδέσμου. Συμμετέχουν οι: Ευγενία Καραντινού (φωνή), Πάνος Κίτσος (φωνή), Μάριος Κυριάκου (μπουζούκι-κιθάρα), Παύλος Τραγόπουλος (πιάνο) και Παναγιώτης Δάβαρης (κιθάρα).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα