24 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ"ΕΜΜΑ" απ' την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

“ΕΜΜΑ” απ’ την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα Καβουνίδη (ΚΑΠΗ) (εντός αιθούσης) θα προβάλλει την λογοτεχνική ταινία του 1996: EMMA Διάρκεια: 107’ Σκηνοθεσία: Diarmuid Lawrence

Πρωταγωνιστούν:
* Kate Beckinsale ως Emma Woodhouse
* Bernard Hepton ως Mr. Woodhouse
* Mark Strong ως George Knightley
* Samantha Morton ως Harriet Smith
* Olivia Williams ως Jane Fairfax
* James Hazeldine ως Mr. Weston
* Samantha Bond ως Miss Taylor/Mrs. Weston
* Raymond Coulthard ως Frank Churchill
* Dominic Rowan ως Mr. Elton
* Lucy Robinson ως Mrs. Elton
* Prunella Scales ως Miss Bates
* Sylvia Barter ως Mrs. Bates
* Guy Henry ως John Knightley
* Dido Miles ως Isabella Knightley
* Alistair Petrie ως Robert Martin

ΣΥΝΟΨΗ:
Η Miss Emma Woodhouse (Kate Beckinsale) από το Hartfield ζει στη μικρή πόλη του Highbury και είναι νέα, όμορφη και πλούσια. Παρόλο που έχει αποφασίσει ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, η Έμμα παίρνει τα εύσημα που έκανε η φίλη της και πρώην γκουβερνάντα, Μις Τέιλορ, με τον χήρο κ. Γουέστον. Η Έμμα αποφασίζει να οργανώσει γάμους για άλλους γνωστούς της, παρά τις φιλικές προειδοποιήσεις να μην ανακατευτεί από τον κύριο Νάιτλι, ο οποίος είναι και παλιός φίλος, κουνιάδος της και πλούσιος ιδιοκτήτης του Αβαείου Ντόνγουελ. Η Έμμα αποφασίζει να παντρέψει την νέα της φίλη, μια όμορφη ορφανή που ονομάζεται Χάριετ Σμιθ, με τον νεαρό εφημέριο, τον κύριο Έλτον. Αυτό αποτυγχάνει μόλις η Έμμα συνειδητοποιεί με φρίκη ότι ο Έλτον θέλει να την παντρευτεί.

Νέες αφίξεις έρχονται στο Χάιμπερι, συμπεριλαμβανομένης της νεαρής ορφανής Μις Φέρφαξ και της νέας επιτηδευμένης συζύγου του Έλτον. Ο Φρανκ Τσόρτσιλ, ο όμορφος γιος του κυρίου Γουέστον, έρχεται επίσης δημιουργώντας ενδιαφέρον και κουτσομπολιά. Η Έμμα είναι τόσο σίγουρη για την ικανότητά της να κρίνει τα συναισθήματα των άλλων, που πιστεύει ότι ο Φρανκ επιθυμεί να την παντρευτεί. Τελικά η πόλη ανακαλύπτει ότι ο Φρανκ και η δεσποινίς Φέρφαξ αρραβωνιάστηκαν κρυφά, ενώ η Έμμα έρχεται να αναγνωρίσει τα αληθινά της αισθήματα για τον κύριο Νάιτλι.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα