35.2 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈναρξη βιωματικού σεμιναρίου κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills) στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Έναρξη βιωματικού σεμιναρίου κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills) στη ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Μετά την περσινή του επιτυχία, το βιωματικό σεμινάριο κοινωνικών δεξιοτήτων- Soft skills training sessions επιστρέφει στη «Χρυσή Τομή» με υπεύθυνη την Ελένη Δημητρίου,  τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας (ΕΚΠΑ), μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Φοιτητών Ψυχολογίας (EFPSA) και εκπαιδεύτρια μη τυπικής μάθησης (soft skills trainer). Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και νέους άνω των 15 ετών και τους προσκαλεί να ανακαλύψουν μέσω μιας διαφορετικής μορφής μάθησης, την μη τυπική μάθηση, πώς μπορούν να ασκήσουν αποτελεσματικά διάφορες κοινωνικές και προσωπικές δεξιότητες στην καθημερινή ζωή, όπως: η αποτελεσματική τοποθέτηση στόχων, η διαχείριση συγκρούσεων, τρόπους ενεργοποίησης του προσωπικού κινήτρου και δεξιότητες παρουσίασης μπροστά σε κοινό.

Στη διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα δουλεύουν στις παραπάνω θεματικές ενότητες με μεθόδους μη τυπικής μάθησης, δηλαδή μέσα από βιωματικές δραστηριότητες που απαιτούν την ενεργή συμμετοχή τους, όπως είναι ο καταιγισμός ιδεών, παιχνίδια ρόλων, συζητήσεις και ομαδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κατασκευές. Υπάρχει και θεωρητικό πλαίσιο το οποίο πάντα παρουσιάζεται στους συμμετέχοντες με μεθόδους μη τυπικής μάθησης

Έναρξη: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019. Ώρα: 12:00-14:00. Διάρκεια: 6 μαθήματα

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6972351959, 6984912459 και 6984614675, καθώς και στο email του Συλλόγου: [email protected]. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα