27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση του συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου απέδωσε καρπούς υπέρ της...

Η Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση του συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου απέδωσε καρπούς υπέρ της ΜΑΦ «Γαλιλαία»

Την Κυριακή 03/11/2019  στην αίθουσα του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου διοργανώθηκε από τον σύλλογο με την στήριξη του Δήμου Κρωπίας φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘ΓΑΛΙΛΑΙΑ’ της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Ο στόχος επιτεύχθηκε  συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό μέσω της εισόδου αλλά και του κουμπαρά της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ το οποίο ποσό στην συνέχεια

αποδόθηκε  εξ’ ολοκλήρου στην Μονάδα την Δευτέρα 04/11/19 το πρωί .

Για το παραπάνω αποτέλεσμα  ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον καθένα ξεχωριστά που προσήλθε στην εκδήλωση ώστε να συμβάλλει έτσι στην επιτυχία της .

Εθελοντές της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ που παρευρίσκονταν στον χώρο ενημέρωναν τον κάθε ενδιαφερόμενο για τον στόχο και τον σκοπό της Μονάδας.

Επιγραμματικά για την λειτουργία της Μονάδας μίλησε ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κος Τσουχαντάρης Κων/νος.

Συμμετείχαν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ήταν ανά σειρά εμφάνισης οι εξής: Κυρίτσης Αντώνης , Βαζαίος Λευτέρης , Ποζιού Ρίτσα, Δεϊση Ελένη, Κατσίγιαννη Κατερίνα , Καλαμίδας Νίκος (φωνές).

Οι μουσικοί : Γίτσας Απόστολος , Θεοδώρου Άρης (κλαρίνο), Γκάγκοσης Νεκτάριος (βιολί), Στεφανής Γιώργος , Στόγιας Φάνης (κιθάρα), Βλαστάρης Βαγγέλης ( λαούτο) , Τσιρώνης Τάσος και Κολιοβασίλης Σωτήρης στα κρουστά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι :

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μιχαιρίνα Δήμητρα, οι Αντιδήμαρχοι Γρίβας Θεόδωρος και Ντούνης Ανδρέας, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κιούσης Μάκης , ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κος Κιούσης Κων/νος και η Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κα Κιούση Αθηνά.

Από συλλογικότητες παρευρέθηκαν οι εξής: Τζομάκας Γεώργιος μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Γεωργάκης Σπύρος Πρόεδρος του χορευτικού λαογραφικού ομίλου Μεσογείων με έδρα την Παιανία και τέλος  ο Φλώρος Φώτιος Πρόεδρος του χορευτικού λαογραφικού ομίλου Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη ‘ Μυρρινούς’ .

Σημαντική η προσφορά των καταστημάτων Μισό Πιθάρι , Αφοί Μερτίκα , της βιοτεχνίας αποφλοίωσης πατάτας Τσιούτσια Αγγελική ,  της οικογένειας Ρουσάκη και των εθελοντών του Συλλόγου μας, τους ευχαριστούμε θερμά.

 

Με τιμή

Ο

Πρόεδρος του Δ.Σ.

Τσόγκας Φώτιος

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα