15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣO ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δ.Κ.Μελισσίων η «Γιορτή Γουρουνοπούλας 2018» με ζωντανή μουσική στην πλ. Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην εκδήλωση και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Νίκο Καμπέρη και το Δ.Σ. για την διοργάνωση καθώς και τον Πρόεδρο του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου  Μελισσίων «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» κο Παναγιώτη Γκατζόλη για την αρωγή του στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Ηλίας Βιλιώτης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λευτέρης Κιτσούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης, Απόστολος Φραντζής, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κος Νίκος Τόλιος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το Μέλος του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα