31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑ: ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑ: ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ

«Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Αύριο θα το δείτε με πιο ξεκάθαρη σκέψη» απαντά στο πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος και παραπέμπει στην ανάρτηση του ΔΟΠΑΠ στη Διαύγεια. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρουμε τι να πούμε, αλλά κάτι τρέχει με το συγκεκριμένο θέμα κι ο κ. Δουβίτσας θα πρέπει να το ερευνήσει διεξοδικά για να μη βρεθεί μπλεγμένος σε ιστορίες στα διάφορα πηγαδάκια της περιοχής.

Ακολουθεί η επιστολή Βασιλόπουλου:

Κύριε Δουβίτσα,

Δείτε το θέμα με έναν δικηγόρο της προκοπής γιατί το κείμενο που σας επισυνάπτω, και έχετε ήδη αναρτήσει στο Διαύγεια με αριθμό ΑΔΑ ΩΞ6Μ465035-6ΕΘ, είναι από το υπόδειγμα σύμβασης που βρίσκεται κάτω από την προκήρυξη του ΔΟΠΑΠ, που βρίσκεται κάτω από την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.

Στο κείμενο αυτό αναφέρονται σαφώς τα στοιχεία του συγκεκριμένου δημοπρατούμενου χώρου της ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ με τετραγωνικά, διεύθυνση, κλπ, ακριβώς τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του παραχωρησιούχου, ακριβώς το μίσθωμα και πολλά άλλα.

Μοναδική εξήγηση στην πραγματικά απίθανη και παράνομη φράση που δώσατε προσπαθώντας να εξηγήσετε τα ανεξήγητα “…το συμφωνητικό μίσθωσης δύναται να τροποποιείται κατά περίπτωση διαγωνισμού…”, είναι ότι “θα τροποποιήσουμε τους όρους ανάλογα με το ποιος θα βγει πλειοδότης”.

Παρεμπιπτόντως, εσείς διαβάσατε το άρθρο 16 που επικαλείστε; Αναφέρει κάτι απλό και αντίθετο με τα όσα λέτε. Αναφέρει “16) Υπόδειγμα σύμβασης“.

Για την ενημέρωση του ΔΟΠΑΠ, του προέδρου του, αλλά και του αναγνωστικού κοινού, σας επισυνάπτω ολόκληρη την σχετική προκήρυξη, όπως αναρτήθηκε στο Διαύγεια. Σας ενημερώνω επίσης, ότι όλοι οι όροι που περιέχονται θα μπορούν να διεκδικηθούν από τον πλειοδότη, ανεξάρτητα από την προφορική ενημέρωση που κάνετε στους υποψηφίους.

Παρακαλώ προβείτε άμεσα στη διόρθωσή της.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα