27.2 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ) VS ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ) VS ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!

Η μεγάλη ρεβάνς μεταξύ της θρυλικής ομάδας του Παναθηναϊκού και των Επίλεκτων θα δοθεί στη Ραφήνα τη Δευτέρα 21 Μαΐου στο γήπεδο ”Παναγιώτης Σκούφος” στις 6 το απόγευμα. Ο αγώνας δίδεται για τα παιδιά της παγκόσμιας Unicef. 

Την ομάδα των πράσινων βετεράνων θα οδηγήσει ο ”στρατηγός” Μίμης Δομάζος, με τη συμμετοχή των: Γιώργου Γονιού, Τότη Φυλακούρη, Χουάν Ρότσα, Κώστα Φρατζέσκου, Νίκου Πατσιαβούρα, Ανδρέα Λαγωνικάκη και άλλους αστέρες. 

Στην ομάδα των Επίλεκτων θα αγωνιστούν αρκετοί Ραφηνιώτες όπως: ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Δελτσίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο βετεράνος διεθνής Τόλης Πικουλίδης και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης. Την έκπληξη θα κάνει και φέτος ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής νέων Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των Επίλεκτων, ουσιαστικά εναντίον των βετεράνων της ομάδας του, του Παναθηναϊκού.  

Πριν ξεκινήσει η μεγάλη αναμέτρηση ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ – υπό την αιγίδα των οποίων διεξάγεται το ανθρωπιστικό παιχνίδι – θα τιμήσουν με ειδική πλακέτα την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 47 χρόνια από το ποδοσφαιρικό έπος του Γουέμπλεϊ.

Ο διοργανωτής του ματς Αργύρης Κωστάκης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο για την αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή του ματς, τον σύνδεσμο Αθηναίων διαιτητών, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνο Μώρο για την ευγενική στήριξη που παρείχε στη διοργάνωση, τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Μάκη Βουδούρη για την εθελοντική προσφορά του να παραστεί ως γιατρός αγώνα μαζί με ορθοπεδικό από το Κ.Υ. Ραφήνας και τον φυσικοθεραπευτή Σταύρο Δαναλάτο για τις υπηρεσίες του στους Επίλεκτους.

Επίσης όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την παρουσία τους με φωτορεπορτάζ από το ανθρωπιστικό παιχνίδι, rpn.gr, irafina.gr, kirkinews.gr, aixmi.gr, εφημερίδα Polis και εφημερίδα ”Ανατολική Ακτή”.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα