31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΟΥ, ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΟΥ, ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκ βάθρων γήπεδο ποδοσφαίρου στο Νταού, κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Θανάση Μαρτίνου, έδωσε ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής, που συνωστίζονταν στο μοναδικό δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Να αναφερθεί ότι ειδικά η ομάδα ‘’Θύελλα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί αρκετές φορές για τις προπονήσεις της ομάδας γήπεδα όμορων δήμων.

Σήμερα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το γήπεδο, που παραχωρήθηκε προς χρήση στο δήμο απ’ την 1η ΥΠΕ στην οποία ανήκει, χρησιμοποιείται απ’ τις ομάδες της «Θύελλας» Διασταύρωσης Ραφήνας κυρίως, αλλά και του «Αετού» Πικερμίου. Την ώρα μάλιστα που γράφονται αυτές οι γραμμές, λίγο πριν της 11 το βράδυ, η ομάδα της «Θύελλας» προπονείται εκεί και όπως με περηφάνεια μας είπε ο πρόεδρος της «Θύελλας» κ. Μπάμπης Μπίλιος, είναι πανέμορφο με τους προβολείς που το φωτίζουν, δίνοντας άλλη όψη και στη γύρω περιοχή.

Επίσης μας δήλωσε ότι το προαναφερόμενο γήπεδο αν και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας, λόγω του ότι υστερεί στα απαιτούμενα μέτρα που χρειάζονται προς τούτο, ιδίως για την ομάδα των ανδρών. Για τους παμπαίδες και τις ακαδημίες ωστόσο χρησιμοποιείται ακόμα και για επίσημους αγώνες.

«Είμαστε, είπε ο κ. Μπίλιος, βαθύτατα υποχρεωμένοι στον κ. Θανάση Μαρτίνο που χάρισε αυτό το κόσμημα στους νέους της περιοχής μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι χάρη σ’ αυτόν ολοκληρώθηκε εδώ και δύο χρόνια, ένα ακόμα γηπεδάκι 5Χ5 στον οικισμό της Διασταύρωσης που χρησιμοποιείται απ’ τα αστεράκια της ομάδας. Θεωρούμε τον κ. Μαρτίνο ως το μέγα χορηγό της ομάδας μας, καθώς μας συνέδραμε ποικιλοτρόπως, δείχνοντας έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον του για την αθλούμενη νεολαία του δήμου μας».

Τέλος ο κ. Μπίλιος μας προσκάλεσε να επισκεφτούμε το χώρο στις βραδινές προπονήσεις για να απολαύσουμε το υπέροχο θέαμα που παρουσιάζει το γήπεδο φωτισμένο απ’ τους προβολείς και οι ποδοσφαιριστές που χαρίζουν τόσες συγκινήσεις στους λάτρης του αθλήματος. Υποσχεθήκαμε να το κάνουμε σε πρώτη ευκαιρία. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα