27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π

Σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η δεύτερη μέρα της διημερίδας υγείας που διοργάνωσε η 1η ΥΠΕ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου με θέμα τη διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην κοινότητα, ξεκίνησε με εκκλησιασμό στην εκκλησία των Αγίων Γεωργίου & Αλεξάνδρου που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Υ.

Ο πατήρ Χριστόδουλος, ιατρός οφθαλμίατρος ο ίδιος, τέλεσε τη Θεία λειτουργία χωρίς μικρόφωνο δημιουργώντας καταληκτική ατμόσφαιρα στο εκκλησίασμα και πριν τη λήξη έκανε ένα εμπνευσμένο απ’ το Ευαγγέλιο κήρυγμα. Στο ψαλτήρι επίσης τρεις γιατροί, μεταξύ τους ο πρώην δήμαρχος Λαυρίου Σταύρος Παπασταυρόπουλος (να θυμίσουμε ότι είναι παπαδοπαίδι), που εξέπληξαν με το καλόηχο αποτέλεσμα.   

Ευχάριστη έκπληξη επίσης η αθρόα προσέλευση σ’ ένα ναό που αρκετοί δε γνωρίζουν ότι υπάρχει αν και επισκέπτονται το Κ.Υ. καθώς είναι κρυμμένος ανάμεσα στα πεύκα του αλσυλλίου που βρίσκεται απέναντι απ’ το αμφιθέατρο του Κ.Υ. 

Τη λειτουργία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, ο πρώην δήμαρχος κ. Γιώργος Χριστόπουλος κι η κ. Λυδία Μουζάκα-Ιωαννίδου γυναικολόγος-μαστολόγος. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα