17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΜΩΡΟΣ,ΚΑΡΛΟΣ/ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΟΙΚΑΚΗΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ   

Καραμπόλα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου μετά την ανακήρυξη των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων απ’ το πρωτοδικείο Αθηνών, όπου ανατράπηκαν οι προβλέψεις πρώτου και τρίτου συνδυασμού, καθώς ανταλλάσσονται οι έδρες μεταξύ τους στις δημοτικές κοινότητες Ραφήνας και Πικερμίου. 

Οι λανθασμένες εκτιμήσεις δημιούργησαν πραγματική καραμπόλα, με χαμένους τον Κωνσταντίνο Μώρο της πλειοψηφίας Πιστικίδη και τον Σπύρο Κάρλο της ελάσσονος μειοψηφίας Χριστόπουλου που χάνουν την έδρα τους, στη Ραφήνα ο πρώτος και στο Πικέρμι ο δεύτερος και κερδισμένους το Μάκη Βουδούρη του Χριστόπουλου που κερδίζει την έδρα της Ραφήνας και αντίστοιχα τον Κώστα Παροικάκη του Πιστικίδη που κερδίζει την έδρα του Πικερμίου.

 Εν κατακλείδι στην απόφαση 880/2014 του πρωτοδικείου Αθηνών ορίζεται δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου ο Βασίλης Πιστικίδης. Η δημοτική ενότητα Ραφήνας καταλαμβάνει 18 έδρες και η δημοτική ενότητα Πικερμίου 9, οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

Η πλειοψηφία με δήμαρχο το Βασίλη Πιστικίδη καταλαμβάνει 16 έδρες.

10 στη Ραφήνα. Οι Βαγγέλης Μπουρνούς, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, Αντώνης Παλπατζής, Σάββας Αραπκιλής, Ηλίας Μικρόπουλος, Δημήτρης Μισοκοίλης, Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Χρυσούλα Βλαχάκη και Γιώργος Χαχολάκης

6 στο Πικέρμι. Οι: Μαρία Μάρκου-Ρούση, Παναγιώτης Καλφαντής, Γιώργος Κοκκόλης, Μαρία Τσέρμου, Μύρων Τσαγκαράκης και Κώστας Παροικάκης.

Η μείζον μειοψηφία καταλαμβάνει 5 έδρες.

2 στη Ραφήνα. Οι: Δαμιανός Φαφούτης και Καλλιόπη Στέφου

3 στο Πικέρμι. Οι: Θανάσης Αδαμόπουλος, Κώστας Ξηντάρας και Σάσα Κατσούδα

Η έλασσον μειοψηφία καταλαμβάνει 3 έδρες στη Ραφήνα τους: Γιώργο Χριστόπουλο, Βαγγέλη Μαυρουδή και Μάκη Βουδούρη

Τις 3 έδρες που υπολείπονται καταλαμβάνουν οι: Αμαλία Τόκα, Χρήστος Τσαλαπατάνης και Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Συμβούλια δημοτικών κοινοτήτων  

Ραφήνας: Ηρώ Πούλη, Φωτεινή Λάμπρου, Πλάτων Θωμάς, Βάιος Γερεντές, Κυριάκος Κοτσολάκος, Απόστολος Μήλιας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος της πλειοψηφίας, Σταματία Σκουλαρίκη και Γιάννης Πρέντζας της μείζονος μειοψηφίας και Γιώργος Γκούστης της ελάσσονος μειοψηφίας.

Πικέρμι: Αριστείδης Μπουράνης, Φίλιππος Αναστασίου, Άγγελος Χοβαρδάς της πλειοψηφίας, Αγγελική  Ξηντάρα της μείζονος μειοψηφίας, Κλεοπάτρα Λιάβα της ελάσσονος και Μαρία Γλέζου της μειοψηφίας απ’ το συνδυασμό ΄΄μέτωπο ψηλά΄΄. 

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 28 Αυγούστου. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα