20.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Το EUROLEARNING ΚΔΜΒ2 Πρότυπο Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης και Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με έδρα στον Δήμο Σαρωνικού σας ενημερώνει για τις παρακάτω δράσεις που είναι σε εξέλιξη:

Λόγω της αναρτηθείσας προκήρυξης της Κοινωφελούς Εργασίας με τίτλο «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε θύλακες ανεργίας – Β ́ Φάση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετοχόντων (Β ́ κύκλος)» να σας ενημερώσουμε πως θα παράσχουμε ως φορέας, στα άτομα τα οποία θα ενταχθούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα, Κατάρτιση 120 ωρών και δωρεάν Πιστοποίηση από την UNICERT, φορέα πιστοποιήσεων, διαπιστευμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και τον Ε.ΣΥ.Δ. και αναγνωρισμένη από τον Α.Σ.Ε.Π. 

Υλοποιεί, επιπλέον, προγράμματα εκπαίδευσης (διάρκειας 90 ωρών) για την Πιστοποίηση Γνώσης Πληροφορικής – Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο φορέα πιστοποίησης UNICERT. 

Τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης της UNICERT είναι αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. , αποδεκτά από τον Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. 

Το UNICERT PRIMARY πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική του χρήση. 
Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα: 

Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων 

Επεξεργασία Κειμένου 

Υπηρεσίες Διαδικτύου 

Στους καταρτιζόμενους παρέχεται δωρεάν Ηλεκτρονικό Εκπαιδευτικό Υλικό (Βιβλίο), προσομοίωσεις εξετάσεων (test), η πρώτη εξεταστική και το Πιστοποιητικό Σπουδών. 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Χατζή Βαρβάρα – Παρασκευά Δαμασκηνή

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22910 54413

Fax: 22999 00229

E-mail: [email protected] 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα