16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΗΓΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΗΓΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016.

Η ελληνική επιχειρηματική ομάδα του παγκόσμιου δικτύου Star Network της AiYellow μοιράστηκε μαζί με την Ιταλία την δεύτερη θέση στη δημιουργία 10 Star συνεργατών (συνεργάτες με ειδικά προνόμια και αμοιβές) σε εθνικό επίπεδο. Οι συνεργάτες αυτοί δηλαδή δημιουργήθηκαν εντός Ελλάδας κι εντός Ιταλίας αντίστοιχα.

Κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση σε εγγραφές 10 Star συνεργατών παγκοσμίως, με δεύτερη χώρα την Κολομβία, η οποία είναι πολύ περισσότερα χρόνια συνεργάτης της AiYellow, όπως και οι πιο πολλές χώρες που συμμετείχαν. 

Στο άθροισμα εθνικών και παγκόσμιων εγγραφών 10 Star, δηλαδή στη δημιουργία νέων συνεργατών, η Ελλάδα κατέκτησε πάλι την πρώτη θέση. 

Η ικανοποίηση όλων των Ελλήνων συνεργατών είναι πολύ μεγάλη, γιατί η Ελλάδα εκτός απ’ τους Ολυμπιακούς αγώνες φέρνει πρωτιές και σε πολλούς άλλους τομείς. 

Συνεχίζουμε γι’ ακόμη πιο ψηλές κορυφές και για να δείξουμε στον κόσμο ολόκληρο πως το Οδυσσεϊκό πνεύμα, που αιώνες μας συντροφεύει, συνεχίζει να μας καθοδηγεί και να μας δείχνει το δρόμο των νικητών!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα