19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ‘’ΕΣΤΙΑΣ’’ ΠΡΟΣ ΤΟ KIRKINEWS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ‘’ΕΣΤΙΑΣ’’ ΠΡΟΣ ΤΟ KIRKINEWS

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που νιώσαμε εξαιρετικά έκπληκτοι από μια ευχαριστήρια επιστολή, επειδή απλά κάναμε τη δουλειά μας καλύπτοντας μια εκδήλωση, που εκτός των άλλων ανήκει σ’ ένα τομέα που ευαισθητοποιεί στο έπακρο το kirkinews.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα όποια ευχαριστώ, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην ΕΣΤΙΑ και τους ανθρώπους που την στηρίζουν. Είμαστε δε ιδιαιτέρως ευτυχείς ότι πληροφορηθήκαμε την εν λόγω τελετή θεμελίωσης, από καλό φίλο, στον οποίο οφείλουμε ευγνωμοσύνη που μας ειδοποίησε.

Τέλος να υποσχεθούμε στη πρόεδρο κ. Προκοπάκη, ότι όχι μόνο θα παραβρεθούμε στα εγκαίνια της νέας στέγης, οκτώ παιδιών αν δεν κάνουμε λάθος, αλλά θα συμπαρασταθούμε στο έργο της, με ότι μας ζητηθεί, είτε για την εδώ στέγη, είτε για τις άλλες δύο που υπάρχουν σε άλλες περιοχές, καθώς η εμβέλεια της ιστοσελίδας μας έχει μεγάλο εύρος δημοσιογραφικής κάλυψης.

Πιο κάτω η ευχαριστήρια επιστολή: 

Αριθ. Πρωτ. 15951

Νέο Ψυχικό, 15/6/2015

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητή κυρία Ραγκούση,

Το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία» και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τη τιμή να παραστείτε στην τελετή θεμελίωσης της 3ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Πικέρμι Αττικής και να μοιραστείτε μαζί μας στιγμές χαράς και συνάμα συγκίνησης για το όραμα μας που δεν είναι άλλο παρά η δημιουργία ενός δικτύου κατοικιών για τα παιδιά μας με νοητική υστέρηση.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε την πρωτοβουλία σας να καλύψετε ειδησεογραφικά και φωτογραφικά το γεγονός και με ευαισθησία να το παρουσιάσετε στο kirkinews.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να είστε πάλι κοντά μας στην τελετή των εγκαινίων που προσδοκούμε να πραγματοποιήσουμε το πρώτο τρίμηνο του επομένου έτους.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Έφη Προκοπάκη 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα